Впорядкування реклами, податки та генплан – у запитах депутатів Шацької ОТГ

28 Березня 2019, 18:30
2079 Джерело: фото ілюстративне

Майже 35 питань в порядку денному розглянули депутати Шацької селищної ради на черговій сесії, яка відбулася 21 березня під головуванням виконуючої обов'язки голови, секретаря селищної ради Людмили Цевух.

Традиційно від депутатів звучали запити та звернення.

Василь Печук цікавився, чи зроблена інвентаризація земель в курортному урочищі Гряда та чи знає селищна рада про те, хто не платить земельного податку.  Також депутат турбувався, чи платять усі тимчасові торгові точки, які знаходяться в літній період в урочищі Гряда та в селі Мельники орендну плату. Він також просив впорядкувати питання із зовнішньою рекламою, зокрема, перевірити, чи є на рекламних щитах вказані терміни (це вимагає законодавство), на який наданий дозвіл на їх розміщення.

Сергій Дударчук просив зрізати тополі по вулиці Незалежності (354-357), що в Шацьку, які є аварійними та знаходяться близько до електроопор.

Найстарша депутатка Віра Ковальчук вкотре цікавилася долею генплану Шацька, адже на кожну сесію жителі селища подають чимало заяв про надання земельних ділянок.

Людмила Єрофєєва запитувала, чи буде відновлюватися освітлення по вулиці по 1 Травня. На це Людмила Цевух відповіла: так, освітлення по цій вулиці буде відновлюватися. 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром