Як у Шацькій райдержадміністрації готуються до виборів

26 Березня 2019, 17:25
1650 Джерело: фото ілюстративне

Одним із основних питань порядку денного оперативної наради в Шацькій РДА стало питання про здійснення заходів з підготовки до проведення виборів Президента України 31 березня та матеріально-технічне забезпечення дільничних виборчих комісій на території району.

Про це йдеться на сайті Шацької райдержадміністрації.

Вікторія Кужель, керівниця апарату райдержадміністрації, повідомила, що на даному етапі робота райдержадміністрації полягає в складанні уточнених списків виборців та здійснення поточного контролю за станом матеріально-технічного забезпечення дільничних виборчих комісій. 18 лютого Центральною виборчою комісією було утворено окружну виборчу комісію виборчого округу № 21 (м.Ковель). В районі на постійній основі утворено 29 звичайних виборчих дільниць, утому числі одну велику, 6 середніх, 22 малі.

Начальниця відділу ведення Державного реєстру виборців Любов Баранчук наголосила, що 25 березня – останній день подачі заяв щодо тимчасової зміни голосування. Всього до відділу ведення ДРВ надійшло 197 заяв виборців, опрацювали та видали 171 посвідчення, яке підтверджує тимчасову зміну місця голосування виборця.

Світлана Крецу, головна лікарка Шацької районної лікарні, розповіла про видачу виписки з амбулаторної картки хворого про стан його здоров’я та можливості з’явитись на виборчі дільниці під час проведення виборів Президента України та чергування медичних працівників під час голосування на виборчих дільницях.

Головний інспектор Шацького сектору УДСНС України у Волинській області Андрій Цвид доповів про перевірку додержання та конання вимог законодавства пожежної безпеки об’єктів у яких розміщенні приміщення для голосування.

Про стан забезпечення безперебійного енергопостачання на виборчих дільницях району під час проведення виборів Президента України 31 березня інформував Олександр Сорочук, начальник Шацького підприємства електричних мереж Любомльської філії ПАТ «Волиньобленерго».

Про забезпечення громадської безпеки та порядку, охорону виборчої документації та супровід при транспортуванні виборчих бюлетенів інформував Василь Саковець, заступник начальника Шацького відділення поліції Любомльського відділу ГУНП України.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024