Юних шачан запрошують на день відкритих дверей у Київському військовому ліцеї

26 Березня 2019, 16:30
2967

Школярів Шацького району запрошують на навчання в Київський військовий ліцей. 

29 березня в Київському військовому ліцеї імені Івана Богуна відбудеться день відкритих дверей.

Організатори запрошують всіх охочих ознайомитися зі славетним військовим навчальним закладом Міністерства оборони України, його історією, навчально-матеріальною базою, умовами проживання, поспілкуватися з офіцерами, вихователями та ліцеїстами.

Захід передусім буде цікавий для хлопців і дівчат 7-х та 9-х класів, адже прийом молоді здійснюється для їх подальшого навчання у 8-у та 10-у класах. Саме цього року вперше відбудеться набір до ліцею дівчат.

Регламент дня: екскурсія по навчальному закладі відбуватиметься з 10.00 до 11.30. О 12.00 всіх гостей запросять до клубу для зустрічі з керівництвом ліцею, під час якої всі бажаючі матимуть можливість задати запитання щодо вступу, навчання тощо.

Після офіційної частини гості зможуть переглянути документальний фільм про ліцей та життя ліцеїстів. В ліцеї чекають на тих юнаків і дівчат, які добровільно та свідомо хочуть пов'язати своє майбутнє зі службою в Збройних силах України.

Двері Київського військового ліцею імені Івана Богуна відчинені для всіх, хто всім серцем любить Україну та готовий стати її надійним захисником!

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром