Родина із Шацька вдячна добрим людям, які допомогли пережити важку втрату

25 Березня 2019, 10:40
3605 Джерело: фото ілюстративне

Сім'я Бондаренків висловлює щиру вдячність всім, хто підтримав її в важку хвилину, коли відійшов у вічність глава родини, висококваліфікований хірург Володимир Бондаренко.

Щиро і від усієї душі дякуємо колективу Шацької районної лікарні: черговому лікарю Валерію Савчуку, головному лікарю Світлані Крецу, лікарям Олегу Фалюшу, Роману Вензловському, Тетяні Матейчик, Наталії Ганжалі, медичним сестрам хірургічного кабінету, всім медичним сестрам, молодшим медичним сестрам і всім працівникам нашої лікарні, всім добрим людям Шацького і Любомльського районів, які допомогли дружині і дітям пережити біль втрати рідної людини – чоловіка, батька та дідуся. 

Володимир Іванович працював хірургом з 1981 року в Шацькій райлікарні, а в останні роки, після смерті Володимира Нагорчука, він був єдиним хірургом на весь Шацький район. Надавав медичну допомогу вдень і вночі всім людям, які до нього зверталися. І в день своєї смерті він також стояв на посту. 

Смерть прийшла несподівано і раптово...

Низький уклін вам всім, добрі люди! Нехай допомагає вам Бог і в ваші сім`ї і сім`ї ваших дітей ніколи не прийде біда, а тільки стелиться щаслива життєва дорога. 

З вдячністю дружина і діти

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024