У Шацькій дільниці водних ресурсів визначили переможців конкурсу малюнка

23 Березня 2019, 20:40
5021

З нагоди Всесвітнього дня води, який відзначається 22 березня, спеціалісти відділу водних ресурсів Шацької експлуатаційної дільниці Ратнівського МУВГ провели конкурс дитячих малюнків на тему «Вода для всіх».

Конкурс дитячого малюнка проводився для дітей віком 7-12 років, а роботи приймали у довільній графічній, живописній формах, виконані олівцями, олійними, акварельними фарбами чи гуашшю.

І вже наприкінці цього тижня підбили підсумки конкурсу та визначили переможців. Для цього у Шацькій експлуатаційній дільниці Ратнівського МУВГ організували й зустріч із дітьми та їхніми батьками. Всього ж на конкурс подали 42 малюнки з Шацької школи-гімназії, шкіл сіл Підманове, Ростань, Піща, Смоляри-Світязькі.

Привітала юних художників та любителів природи Світлана Сорока, начальниця відділу водних ресурсів Шацької ЕД. Вона подякувала дітям за те, що не залишилися байдужими до проблем води та екології рідного краю. Подяки за участь у конкурсі оголосили школярками Яні Жипі та Богдані Гацюк.

А місця у конкурсі вирішили розподілити так: третє місце у конкурсі дитячого малюнка зайняла Ольга Мельничук із села Підманове. Друге місце фахівці установи присудили Ангеліні Брусько із села Хрипськ (Ростанська школа). Перше місце дісталося Артуру Мерчуку із Шацької школи-гімназії.

Переможців нагородили грамотами та подарунковими сертифікатами на суму 200, 300 та 400 гривень відповідно.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024