Капелан вирушає на схід. А ви вже принесли допомогу для бійців?

20 Вересня 2016, 22:00
1321

Завтра, 21 вересня, після богослужіння в храмі на честь Різдва Пресвятої Богородиці, з волонтерською допомогою для бійців АТО вирушать на схід країни військові капелани Шацького і Ковельського районів.

Нагадаємо, настоятель парафії святого Архістратига Михайла УПЦ КП смт Шацьк отець Роман Скірак 19 вересня оголосив про збір допомоги для військовослужбовців. Просив приносити до каплички святої мучениці Тетяни, що в смт Шацьк, пральний порошок, шампунь, мило, зубну пасту, зубні щітки, вологі серветки, станки і засоби для гоління, шкарпетки, а також шкільні зошити, ручки, олівці, альбоми - для школярів прифронтових населених пунктів.

Небагато шачан відгукнулося на прохання священика, який, до того ж, є військовим капеланом і вже здійснив декілька поїздок на схід. У середу, 21 вересня, в ранкову пору ще можна прийти до каплички і, згадавши, що на сході йде війна і проливається кров українців, зробити для захисників добру справу. Потреби в одязі, взутті і харчах воїни не мають, проте актуальними для них лишаються предмети побутової хімії.

Не будьмо байдужими! 

Коментарі
21 Вересня 2016, 12:54
Потрібно оголошувати на весь Шацький район, жителі не знають про дану акцію!!!
21 Вересня 2016, 14:09
Пропонуєте ходити з гучномовцем по вулицях? Повірте, не допоможе. Два рази подавав інформацію сайт, надрукувала оголошення і районна газета. Люди наші БАЙДУЖІ. Кожен крутиться у своєму маленькому світі, вирішує свої проблеми і робить вигляд, що війна їх не стосується. А вона є - з каліцтвами, смертями, горем для українських сімей.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024