Органам місцевого самоврядування передаватимуть деякі функції Шацького ДРАЦСу

20 Березня 2019, 16:20
1832

Ефективна співпраця з органами місцевого самоврядування завжди була, є і буде на першому місці в усіх органах державної влади, а надто — у відділах державної реєстрації актів цивільного стану, які наразі перебувають у стані реорганізації та напередодні передачі своїх функцій органам місцевого самоврядування.

20 березня під час робочої зустрічі начальниці Шацького районного відділу ДРАЦС Орисі Дужої та секретаря Ростанської сільської ради Людмили Оксентюк, котра нещодавно приступила до роботи після соціальної відпустки, обговорювались важливі питання співпраці не лише у сфері державної реєстрації актів цивільного стану, а і у рамках проекту Мін’юсту «Я МАЮ ПРАВО», – йдеться на сторінці відділу ДРАЦС у Facebook.

У ході зустрічі обговорили багато проблем, багато питань, що стосуються різних сфер. Це і популяризація серед населення переваг отримання електронних послуг онлайн, мотивування органів місцевого самоврядування до здійснення функцій у сфері ДРАЦС, проведення заходів у рамках кампанії «Відповідальне батьківство, а також виявлення дітей, щодо яких не проведено державну реєстрацію народження. 

Після зустрічі залишились позитивні емоції та сподівання на ефективну злагоджену співпрацю і надалі.

2

2

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром