В Шацькому лісовому коледжі відбулася зустріч випускників

19 Березня 2019, 13:40
Зустріч випускників у Шацькому лісовому коледжі 6996
Зустріч випускників у Шацькому лісовому коледжі

Традиційно в третю суботу березня колишні студенти минулих років злетілися на зустріч зі своєю юністю, на свято добрих спогадів, на Свято зустрічі випускників 1969, 1979, 1989, 1999 та 2009 років.

Про це інформує сайт Шацького лісового коледжу.

Вперше завітали на ювілейну зустріч випускників студенти спеціальності «Лісозаготівля та первинна обробка деревини», які закінчили коледж у 2009 році. Гамірно, тепло і світло було 16 березня у Шацькому лісовому коледжі ім.В.В. Сулька: гамірно від «А пам’ятаєш?», світло від сяючих поглядів викладачів, тепло від щирих слів вдячності від випускників.

Теплими словами та найкращими побажаннями зустріли колишніх випускників викладачі коледжу. Для гостей святкового вечора підготували цікаву програму: музичні вітання від солістів-студентів коледжу, романтичний танець, жарти та сюрпризи від викладачів та студентів.

Ведучими на заході були Тетяна Натальчук, заступник директора з виховної роботи, та Андрій Панасюк, викладач бухгалтерсько-економічних дисциплін. Привітав випускників від адміністрації коледжу Андрій Рибчинський, заступник директора з виробничого навчання. Надія Білицька, викладач бухгалтерсько-економічних дисциплін, зачитувала списки випускників. Тетяна Божук, педагог-організатор, Світлана Приступа та студенти Максим Дударчук і Юрій Назаревич порадували чудовим співом. Студенти Марія Зінчук та Олександр Калюх подарували танець.

З випускників 1969 року на зустріч прибули Ханський Євстафій Костянтинович та Турич Микола Михайлович, які з усмішкою згадували студентські роки, ділилися своїми спогадами та цікавими історіями з власного життя. Від випускників 1979 року з привітальним словом виступив Ткачук Олександр Вікторович, від випускників 1989 – Плейтух Віктор Павлович, Балюк Людмила Василівна, Івашковський Олександр Петрович, Олексюк Олег Володимирович, від випускників 1999 – Микитюк Павло Іванович, від випускників 2009 – Арват Руслан Вікторович та Леснік Олександр Миколайович.

Випускники з глибокою теплотою та великою повагою згадували роки навчання у Шацькому лісовому технікумі, а згодом коледжі. Слова щирої подяки пролунали на адресу викладачів. Атмосфера в залі була надзвичайно хвилююча, наповнена спогадами про юність, про цікаві заняття і галасливі перерви, дружбу і, звичайно ж, перше кохання… Хтось зовсім недавно залишив улюблену парту, а для когось вже десять років тому пролунав останній дзвінок, та усіх їх об’єднали викладачі, незабутні пари, шалені перерви, веселі концерти, цікаві екскурсії, які залишаться в пам’яті назавжди. Хоча і неможливо передати все те, що було на зустрічі, але ці фото допоможуть тим, хто не прийшов, відчути себе часткою дійства.

1

4

1

2

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50