Пулемець: шкільні таланти присвятили свою творчість мамам

17 Березня 2019, 19:16
«Дивосвіт дитячих талантів» у Пулемецькій школі 3132
«Дивосвіт дитячих талантів» у Пулемецькій школі

Весна не забарилась і прийшла до ЗОШ І-ІІ ст. с. Пулемець з весняними квітами, усмішками, теплими привітаннями. І в цю прекрасну пору, напередодні Жіночого свята, а саме 7 березня, у приміщенні навчального закладу відбувся звітний концерт «Дивосвіт дитячих талантів». Організатори хотіли продемонструвати батькам, колективу педагогів та мешканцям села результати роботи дітей та їхніх наставників.

На початку заходу заступник директора школи Світлана Бруско привітала усіх жінок із 8 Березня. Побажала здоров’я, добра, злагоди та миру.

В концертній програмі були представлені найкращі номери, які засвідчили клопітку працю вчителів. Найпершими показали свої таланти учні молодших класів. Вони з трепетом готувалися до цього свята. Подарували своїм матусям подарунки, які були зроблені з допомогою наставників. Безперечно,  дітвора вкладала у свою творчість любов до найріднішої людини у світі.

Маленькі таланти заспівали зворушливі пісні «Маму я люблю», «Мамин вальс»,  «Все починається з мами» та виконали «Танок квітів». Також звучали пісні бабусям. А ще дітки показали акторські здібності у сценках «Що подарувати мамі», «За пролісками» .

Мами, які були присутні на святі,з великою радістю дивились на виступ маленьких школярів. Адже немає нічого кращого для них, як почути привітання від дитини! Тому кожен виступ супроводжувався бурхливими оплесками та приємними емоціями глядачів.

Діти старших класів теж показали свій талант. Особливі слова хочеться промовити про чудових ведучих, які провадили нас у світ прекрасного.

Дівчата виконали багато пісень про маму, Україну. Звучали вірші Лесі Українки, була представлена презентація «Відчинилося життя». Ведучий свята веселив присутніх гуморесками. Акторські здібності та здатність розсмішити публіку учні демонстрували у сценках «Сучасні діти і батьки», «Інтернет – це сила». Приємно вразив гостей «Народний танок із хустинками» .

Не залишили байдужими глядачів пісні та поезії про мужніх синів-героїв, які стали на захист честі і свободи України. Особливо трепетними були пісні «Дай, Боже, сили нашим солдатам…», «Повертайся живим…» .

Велично завершив звітний концерт виступ дітей початкових класів із піснею «Ми – за мир!». А після завершення заходу пройшла виставка дитячих робіт  (вироби з бісеру, вишивки, модульне оригамі), які учні готувати на уроках трудового навчання.

Це свято подарувало усім присутнім не лише весняний настрій, приємні емоції, а й впевненість у тому, що все-таки спів, творчість дивовижно впливають на наших дітей, роблячи їх таким відкритими та щирими.

3

2

2

2

2

2

2

2

3

2

2

2

2

2

3

 

                                                                                                                  Галина КОВАЛЬ, вчителька української мови та літератури ЗОШ І-ІІ ст. с. Пулемець

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024