Як працівники національного парку у волейбол грали і з рушниці стріляли

17 Вересня 2016, 22:30
1759

Надзвичайно видовищні та азартні спортивні змагання влаштували минулої п’ятниці, 9 вересня, працівники Шацького національного природного парку на чолі з директором Володимиром Захарком. Приурочили захід до дня фізичної культури та спорту, а також професійного свята – дня працівника лісу.

Такі змагання серед лісництв Шацького національного парку колектив влаштовує кожного року.

Відкривали захід Володимир Захарко, а також перший заступник голови Шацької РДА Сергій Сидорук. Вони побажали чотирьом командам – Мельниківського, Світязького, Пульмівського лісництв, а також команді працівників адміністрації парку сили та натхнення, спортивного азарту та перемоги. Протягом дня команди доводили своє право називатися найсильнішими як у індивідуальних змаганнях, так і у командних.

В індивідуальних змаганнях з армреслінгу найсильнішим працівником серед лісництв став Віталій Макарчук із Пульмівського лісництва, у метанні колоди першість здобув Олександр Стаднік із Світязького лісництва.

Найвлучніше «настріляв» із пневматичної рушниці Андрій Шевчук із Мельниківського лісництва. Найбільше разів підняв гирі вагою по 24 кг та виборов перше місце Ігор Наумич із адміністрації парку.

У шахах вдалося обіграти усіх супротивників та вибороти перше місце Андрієві Геренчуку.

Чи не найбільш емоційними та видовищними були командні змагання з волейболу та перетягування канату.

У волейболі у запеклій боротьбі першість здобули працівники Мельниківського лісництва, перетягнули на канаті усіх своїх суперників працівники адміністрації парку.  

У підсумку перше місце посіла команда Мельниківського лісництва, друге – адміністрація парку, третє – Світязького лісництва, четверте – Пульмівського. Усі переможці та призери змагань отримали грамоти, кубки та грошові винагороди.

А вже після змагань усі учасники та вболівальники пригощалися приготовленими на вогнищі кулішем та рибною юшкою.


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39