Гунчик зустрінеться з новим головою Шацької райдержадміністрації

17 Вересня 2016, 11:00
1868
Про те, що з новими головами райдержадміністрацій губернатор знайомий заочно, він  заявив в ефірі передачі "Протилежний погляд" у п'ятницю 16 вересня.

Незабаром два райони Волині - Шацький та Іваничівський - матимуть керівників виконавчого органу влади. Адже тривалий час райдержадміністрації на цих територіях працюють без керівників, - повідомляє Волинь 24. 

Нещодавно у конкурсі на посаді голови Іваничівської райдержадміністрації перемоглаЛілія Кревська, у минулому помічник народного депутата Артема Вітка, а Шацької -Василь Голядинець, голова Грабівської сільської ради. 

Відповідаючи на запитання про кадрову політику, голова Волинської облдержадміністрації зауважив, що допустив одну кадрову помилку - це призначення голови Шацької райдержадміністрації Ігоря Корольчука

А щодо нових голів зауважив: "Я знайомий з цими кандидатами заочно. Я з ними не працював. Голядинець був головою сільради. На Іваничівщині склалася ситуація, що за відсутності голови райдержадміністрації район потрапив під вплив Нововолинська. Під час зустрічі з новими головами райдержадмінітстрацій я поставлю їм три запитання: ви готові?; ми працюємо рзом?; чи розумієте ви відповідальність?".
 
 
 
Коментарі
17 Вересня 2016, 14:46
Гунчик - ви готові?; ми працюємо разом?; чи розумієте ви відповідальність?&quot;. <br/>Вася - што?
17 Вересня 2016, 20:07
Вася тормоз. Це ще один мер Києва!
17 Вересня 2016, 23:15
Деградації Шацької влади немає меж. Наступний наш голова буде присланий десь з Ліпін ?
Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024