Шацькі дзюдоїсти завоювали призові місця у міжнародному турнірі в Києві

13 Березня 2019, 16:05
1654

У Києві 9 березня відбувся всеукраїнський турнір з дзюдо «Київська весна» серед юнаків.

Всеукраїнський турнір організований Федерацією дзюдо Києва та СК дзюдо «Іпон-Київ», - повідомляє сайт Шацької РДА.

Так, участь у визначному заході традиційно взяли вихованці Шацького спортивного клубу «Торнадо» (керівник Роман Самолюк) за підтримки голови Шацької районної державної  адміністрації Василя Голядинця.

У турнірі взяли участь команди країн Іспанії, Канади, Грузії, Литви, Латвії, Білорусії, а також з різних областей України, всього  понад 500 спортсменів.

За підсумками змагань, призові місця у своїх вагових категоріях вибороли юні дзюдоїсти Шацького спортивного клубу:  2 місце - Сергій Цекот; 3 місце - Назар Горніч (село Голядин). В багаторазових сутичках непогані результати показав Роман Самолюк, але йому трохи не вистачило витривалості завоювати бронзу.

Переможці нагороджені дипломами та медалями.

До змагань спортсменів  готували Роман Самолюк, Ігор Самолюк та Олексій Писачук.

Тренерський склад, батьківський колектив та вихованці місцевого СК «Торнадо» дякують голові Шацької райдержадміністрації Василю Голядинцю за сприяння розвитку дитячого дзюдо в Шацькому районі.

Зичимо юним дзюдоїстам наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних вершин. Бажаємо тренерам і наставникам талановитих, наполегливих вихованців, ще більше перемог і злетів та усіляких життєвих гараздів.

1

1

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024