Працівників ФАПів Шацького району підтримають у випадку їхнього звільнення

13 Березня 2019, 12:00
Працівників ФАПів підтримають у випадку їхнього звільнення 3651
Працівників ФАПів підтримають у випадку їхнього звільнення

З метою надання соціальних послуг роботодавцям та громадянам, щодо яких виникла загроза масового вивільнення, директор Шацької районної філії Волинського ОЦЗ Мирослава Терета та фахівець з рекрутингу Лідія Шеметило провели виїзну зустріч з керівництвом та працівниками ФАПів КПН «Шацька районна лікарня Шацької районної ради».

Про це йдеться на сторінці Шацької районної філії Волинського ОЦЗ у Facebook.

Керівник районної служби зайнятості Мирослава Терета ознайомила присутніх із законодавчими аспектами щодо регулювання звільнення працівників та процесом розірвання трудового договору з вивільнюваними працівниками, розповіла про послуги служби зайнятості, в тому числі про можливості підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації за сприянням служби зайнятості, започаткування власної справи. Учасники заходу дізналися про порядок обліку та реєстрації в службі зайнятості, умови надання статусу безробітного, тривалість та розміри виплати допомоги по безробіттю, соціальні послуги безробітним в процесі пошуку і підбору роботи. 

Фахівець з рекрутингу Лідія Шеметило ознайомила вивільнюваних працівників з пропозиціями роботи по Шацькому району та Волинській області. Також запропонувала учасникам заходу скористатись новою сервісною послугою служби зайнятості – рекрутинг. Презентувавши дану послугу для присутніх осіб, фахівець підкреслила, що цей інструмент дає можливість вивести процес підбору персоналу та пошуку роботи на більш ефективний рівень.

Працівники фельдшерсько-акушерських пунктів Шацького району одержали вичерпні відповіді на поставлені запитання. Усі присутні мали можливість переконатися, що за підтримки служби зайнятості людина не залишиться наодинці зі своєю проблемою, а зможе з упевненістю подолати тимчасові негаразди та реалізувати своє право на працю

Коментарі
13 Березня 2019, 21:58
Природний відбір в дії .у селах не треба ні ФАПів ні шкіл? Для кого зачищають територію
13 Березня 2019, 23:17
Зарплата нових керівників ЦРЛ більша ніж всіх зав ФАПами разом узятих
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024