Шацькі рятувальники ліквідували пожежу в екосистемі

12 Березня 2019, 17:35
2024

У період з 4по 10 березня працівники підрозділів пожежно-рятувальної служби Волинської області ліквідували 76 пожеж (у тому числі дві пожежі торфу та 40 пожеж трав’яного настилу), здійснили 17 виїздів для проведення аварійно-рятувальних робіт.

Минулого тижня рятувальники ліквідували 2 пожежі на торфовищах, що трапилися через необережне поводження з вогнем невстановлених осіб: в урочищі Любохинівська клітка поблизу села  Кримне Старовижівського району та в урочищі  Риврини біля села Бихів Любешівського району, - повідомляє управління ДСНС у Волинській області.

4-10 березня працівники пожежно-рятувальних підрозділів Волинської області ліквідували 40 пожеж сухої трави в обласному центрі та Луцькому районі, у Ківерцівському, Ковельському, Любомльському, Іваничівському, Рожищенському, Володимир-Волинському, Ратнівському та Старовижівському районах, а також в Горохівському, Локачинському, Маневицькому та Шацькому районах.

За фактами пожеж встановлено осіб, причетних до загорань. Зокрема загорання у селі Берестяни Ківерцівського району трапилося через необережне поводження з вогнем місцевого жителя Степана Х.; до пожежі у селі Небіжка Ківерцівського району призвели пустощі з вогнем неповнолітньої доньки місцевої жительки; у селі Прилуцьке Ківерцівського району горіла посуш через необережне поводження з вогнем Владислава Л.; у лісі поблизу міста Ківерці спалювання гілля та рослинні залишки Олександр Б.; у селі Ольганівка Рожищенського району суху траву випалював Микола Т. (напередодні, 1 березня, чоловік уже був притягнений до відповідальності за спалювання сухої трави); у місті Горохові суху рослинність спалювала місцева жителька Галина М.

За минулий тиждень працівники групи піротехнічних робіт вилучили та знешкодили 20 боєприпасів. Розмінування проводилося у місті Ківерці та Ківерцівському районі, в Іваничівському та Старовижівському районах.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024