Італійська газета надрукувала фото з "Лісової пісні". ОНОВЛЕНО

15 Вересня 2016, 10:00
1546

Італійська газета "Cavarzere" надрукувала дві світлини, відзняті в санаторії "Лісова пісня". На одному фото - учасниці народного ансамблю "Лісова пісня" Ольга Гайова та Людмила Хомич, на іншій - внучка медика, що працює в здравниці.

Нагадаємо, італієць торік мандрував Європою. Те, що вразило його в Україні, зокрема санаторій "Лісова пісня" та його однойменний співочий ансамбль, знайшло відображення у світлинах. Днями італійський мандрівник передав на Волинь газету, де вміщені фотографії жителів Шацького району. Ольга Гайова, яка отримала газету, не змогла прочитати італійського тексту, проте дуже тішилася тим, що долучилася до популяризації Шацького краю за кордоном.

Утім, нам таки вдалося перекласти на українську італійську статтю. В цьому нам допомогла італійка родом із Шацька, патріот і волонтер Alessia Kovalova  .

"Серед багатьох асоціацій, які 23-24 липня брали участь у конкурсі "Біла ніч в квадраті", був і фотоклуб "Cavarzere", який продемонстрував показ, присвячений Україні . Виставка сформована з 60 фотографій, 20 з яких присвячені столиці України - місту Київ, площі Незалежності, метрополітену, історії та культурі країни. Також були представлені фото міста Львів з населенням 800 тисяч жителів. Фото демострували оперний театр, магічні вулички з жителями міста, крамниці, довгі прогулянки, православні церкви, повсякденне життя українців"...

Приємно, що в добірці світлин, які створюють цілісну картину про Україну, є і мальовничий Шацький край. 

 
 
 
 
 
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024