Шалений драйв, ігристе вино та щасливі жінки — в «Nester-House» відсвяткували 8 Березня

11 Березня 2019, 09:40
5342

В маєтку «Nester-House», що в селі Світязь, відбулося яскраве свято, присвячене весні та Міжнародному жіночому дню.

8-го березня усіх жінок, юнок та дівчаток галантно зустрічали при вході в ресторацію чоловіки з квітами в руках. Привітання зі святом, тюльпани в подарунок – це гарантувало представницям прекрасної статі гарний настрій на весь вечір.

Було помітно, що в залі чекали на жінок: квіти, вербові котики у вазах, ароматичні свічки на кожному столику; казково оформлена заквітчана фотозона в біло-рожевих кольорах; романтична музика.

Гостей, які завітали цього дня в «Nester-House», привітали господар закладу Петро Нестерук та його неперевершена дружина Неля. Однією з родзинок свята став welcome drink від партнерів свята — торгівельної компанії «Полісся-Трейд», яка постачає вина Франції, Іспанії, України, Молдови та Грузії. А під час розваги в маєтку на Світязі представляли ігристе вино «Odessa».

«Ми рекламуємо не себе, а свою продукцію. Адже людям перед покупкою потрібно спробувати продукт. Саме тому ми й надаємо їм таку можливість», — розповіла представниця «Полісся-Трейд» Ірина Демчук.

Окрім смачних напоїв та наїдків публіку розважали різноманітними конкурсами. Приміром, дівчата, розділена на умовні команди «блондинки» та «брюнетки» чіпляли на себе літери та змагалися хто складе найбільшу кількість слів за відведений час. А чоловіки в кухонних рукавицях носили виточнені речі, наприклад, бокал ігристого.

Переможцям дарували ігристе вино «Odessa».

А «цвяхом» програми був виступ музичного проекту Garage Drum Show. Його учасники тішили слухачів не лише музикою, але й розворушили їх, влаштували майтер-клас з вміння барабанити пластиковими пляшками.

Завершився вечір драйвовою дискотекою, милими посиденьками закоханих пар, душевним спілкуванням і непереборним бажанням повернутися на Світязь ще раз. Бо вечір, проведений у «Nester-House» — це завжди свято!

Читайте також: ТОП-бармени Луцька дегустували віскі відомої компанії






Керівник напрямку ТОВ «Полісся-Трейд» Ірина Демчук та Петро Нестерук
Керівник напрямку ТОВ «Полісся-Трейд» Ірина Демчук та Петро Нестерук



















Серед гостей був депутат Луцької міської ради Сергій Шкода
Серед гостей був депутат Луцької міської ради Сергій Шкода





























 

Коментарі
11 Березня 2019, 11:30
Шабаш
11 Березня 2019, 11:42
Люди відпочивають, а вас заздрощі беруть? Попустіться і все буде добре :)
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром