Голядин: на концерті привітали жінок і вручили подарунки матерям воїнів

09 Березня 2019, 10:40
Колектив «Осіннє золото» подарував усім жителям села дуже емоційне та чуттєве свято 3644
Колектив «Осіннє золото» подарував усім жителям села дуже емоційне та чуттєве свято

Жінок села Голядин привітали з Міжнародним днем жінок.

Місцевий колектив «Осіннє золото» подарував усім жителям села дуже емоційне та чуттєве свято. Концерт з нагоди свята 8 Березня відбувся в приміщенні місцевого бару, яке люб'язно надала власниця Голядинець Валентина Адамівна.

Своїм виступом артисти нікого не залишили байдужим. Проце свідчив майже вщент заповнений зал. Понад годину линули українські пісні, пронизували до глибини душі вірші, адресовані усім матерям, жінкам. Нотку гумору вніс єдиний чоловік у колективі, Ключук Андрій Іванович, який майстерно прочитав гуморески.

Усі пісні виконувались під музичний супровід баяну. Слова вітання линули до всіх і до кожного окремо. Зокрема висловили глибоку вдячність і повагу матерям, чиї сини були в зоні АТО. А одна із гостей прочитала вірш «Афган». Власниця бару, Валентина Адамівна, вручила цим шанованим матерям подарунки  в знак великої вдячності.

«Подякувати артистам спішив кожен. Слова вдячності висловила сільський фельдшер, до вітань долучилися і чоловіки. Окрему вдячність хочеться висловити організаторці концерту – нашій бібліотекарці Сидорук Катерині. Усіх жінок хочеться привітати з 8 березня. Побажати здоров' я, радості і краси. А колективу «Осіннє золото» побажати творчого натхнення. І щоб вони ще не раз подарували усім місцевим жителям краплину щастя, любові і доброти», – йдеться в листі до редакції.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром