Шацькі лісівники та військовий комісар привітали зі святом маму Героя Сергія Мокренка

08 Березня 2019, 11:15
3280

Напередодні свята весни – Дня прав жінок та миру – акцію «Привітай маму Героя» організували шацькі лісівники спільно з військовими.

У Шацькому райвійськкоматі на маму загиблого в АТО Сергія Мокренка – Любов Буз – працівники ДП «Шацьке УДЛГ» та військкомату на чолі з військовим комісаром Олегом Кивлюком чекали з квітами та подарунком.

Висловив вдячність жінці за гідне виховання сина, за силу та терпіння, за жертовність та патріотизм Олег Кивлюк. Військовий побажав мамі Героя міцного здоров'я, щоб Ангел-охоронець завжди оберігав, і щоб лише сонячне та мирне небо було над головою.

Долучилися до вітань і шацькі лісівники Віктор Мелюх та Ярослав Кропивник, вручивши жінці ще й подарунок до дня 8 Березня.

Щиру вдячність лісівникам, працівникам військкомату за вітання, допомогу у будь-яких справах, за те, що не залишають їхню родину та щоразу турбуються про їхнє благополуччя висловила Любов Буз. 

«Дякую за все, бо кожного разу, коли звертаюсь до вас, ніколи не чула відмови. Радію, що мене та мою родину підтримують, розуміють та допомагають», – розповіла Любов Буз.

4

2

3

3

2

5

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024