Шацькі веслувальники отримали подарунки від учасниці Олімпіади

13 Вересня 2016, 00:10
2714

На змагання з веслування, які проводилися у Шацькій дитячо-юнацькій спортивній школі до Дня фізичної культури і спорту, приїхала відома волинська веслувальниця, учасниця Олімпіади в Ріо-де-Жанейро Марія Повх.

Спортсменка взяла участь у відкритті заходу, що відбувся в неділю, 11 вересня.  

Марія розповіла про те, що свою першу медаль завоювала на змаганнях у Шацьку, поділилася враженнями від Олімпіади та побажала юним вихованцям школи перемог у спорті і в житті.

Юні веслувальники, попри сильну спеку, продемонстрували в перегонах вміння працювати на воді і досягати поставлених цілей.

Марія разом зі своєю подругою-веслувальницею Світланою Чернишовою пильно спостерігали за тим, як змагаються діти. Після заїздів відбулося нагородження кращих спортсменів грамотами спортивної школи. З рук почесної гості всі учасники змагань, в тому числі і наймолодші (6-річна Евеліна Романович та 9-річні Софія Романович та Ангеліна Горова) отримали подарунки (спортивні костюми, футболки, сумку, сувеніри) та грошові премії.

Марія продемонструвала шачанам майстер-клас з веслування, зробила з дітьми селфі, а потім впродовж цілого дня грала з ними у волейбол і купалася в озері Велике Чорне.

Зі слів дітвори, це був найщасливіший день у їхньому житті!

Читайте також: Марія Повх: «Свою першу медаль я завоювала в Шацьку»

1

1

2

1

1

1

2

1

2

1

1

2

  

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024