В санаторії «Лісова пісня» побували фахівці центру зайнятості

06 Березня 2019, 13:15
В санаторії відбулася робоча зустріч 2176
В санаторії відбулася робоча зустріч

Волинський обласний санаторій «Лісова пісня» є одним з найбільших платників податків Шацького району. Тут працює понад 200 осіб. Це команда однодумців – висококваліфікованих і досвідчених медиків, відповідальних працівників обслуговуючого персоналу. І вже багато років санаторій тісно співпрацює з районною службою зайнятості.

Днями відбулась робоча зустріч директора Шацької районної філії Волинського ОЦЗ Мирослави Терети, фахівця з рекрутингу Лідії Шеметило з директором Волинського обласного санаторію «Лісова пісня» Русланою Дибель та помічником директора по кадрах Галиною Ковальчук, – йдеться на сторінці філії у Facebook.

Під час зустрічі обговорили питання забезпечення працівниками у 2019 році, питання організації робіт тимчасового характеру, професійного навчання на замовлення роботодавця. 

Мирослава Терета надала інформацію щодо професійно-кваліфікаційного складу безробітних, розповіла про сучасні інноваційні продукти державної служби зайнятості, такі як відеорезюме шукачів роботи, скайп-співбесіда та відеовакансії. Завдяки новим сервісам роботи служба зайнятості швидко і якісно намагається задовольнити кадрові потреби роботодавців та оперативно поінформувати шукачів роботи щодо наявних вільних робочих місць.

Фахівець з рекрутингу Лідія Шеметило зазначила, що служба зайнятості постійно підвищує якість надання послуг для тих, хто пропонує або шукає роботу, та презентувала роботодавцю сучасну послугу з підбору персоналу – рекрутинг. 

Директор санаторію «Лісова пісня» Руслана Дибель поділилась планами на майбутнє щодо розвитку здравниці та забезпечення кадровим потенціалом.
За результатами проведеної зустрічі сторони досягли низки домовленостей щодо розширення наявних форм співпраці та виведення їх на новий рівень, домовились про організацію робіт тимчасового характеру та професійне навчання безробітних громадян. Також для присутніх було організували економічну екскурсію корпусами та територією відомої здравниці «Лісова пісня».

2

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024