Релігійна громада села Голядин офіційно приєдналась до ПЦУ

05 Березня 2019, 14:34
Релігійна громада села Голядин офіційно приєдналась до ПЦУ 5059
Релігійна громада села Голядин офіційно приєдналась до ПЦУ

Релігійна громада села Голядин Шацького району офіційно приєдналась до Православної Церкви України.

Про це інформує сайт Володимир-Волинської єпархії ПЦУ.

5 березня єпископ Матфей у приміщенні єпархіального управління зустрівся з представниками Свято-Михайлівської громади села Біличі Іваничівського благочиння та Свято-Георгіївської громади села Голядин Шацького благочиння, які під час зборів підтримали рішення про перехід з Московського патріархату у Православну Церкву України. 
Під час зустрічі були написані прохання на ім’я Преосвященного єпископа Матфея, щоб прийняти їх у клір Володимир-Волинської єпархії Православної Церкви України.
Архієрей задовільнив їх прохання.

Читайте також: Громада села Голядин попрощалася з Московським патріархатом

2

 

Коментарі
05 Березня 2019, 18:44
Я просто втрачаю дар мови... Чому долю церкви вирішила не церковна громада??? Вирішили ті, хто буває тільки делька разів на рік у храмі?? На мою думку, це грубе порушення законів, адже мають враховувати думку тих, хто справді причетний до храму, богослужінь та святих таїнств.
05 Березня 2019, 18:46
Україна скидає кайдани, якими нас намагаються притягти до Московії. І це безумовна маленька перемога...
05 Березня 2019, 20:52
Перемога над здоровим глуздом :частину свого народу оголосити зрадниками, священики агітують за війну, медики радіють смертям, поліцейські мусять порушувати закони...? Як на цьому будувати країну?
05 Березня 2019, 21:05
Дуже смішно, навіть грамотно посвідчення виписати не можуть, крім грубого порушеня законів, ще й порушують державний реєстр. В нашій багатостраждальній україні не існує "Української Православної Церкви Московського Патріархату". шукаємо в державному реєстрі і знаходимо тільки "Українську Православну Церкву". Яке перед Богом оправдання буде? якщо вже совість свою втратили. Що ж, зараз ваш час: "вийшов князь ЛЖЫ"
05 Березня 2019, 21:22
Долю Церкви вирішують жителі дітей яких хреститимуть у цій церкві та й в кінці життя відспівуватимутьі Їх самих . Рано чи пізно всі приходять до Бога. Як же невраховувати їх голосів?
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024