Для навчальних закладів Шацького району оголосили конкурс місцевих ініціатив

05 Березня 2019, 11:30
2508

Шацька районна рада оголосила районний конкурс проектів місцевих ініціатив навчальних закладів, розроблених школами Шацького району (крім ОТГ), а також проектів, розроблених та поданих спільно навчальними закладами та громадськими організаціями.

Метою конкурсу є підтримка місцевих ініціатив та поширення позитивного досвіду, набутого у процесі реалізації проектів, – повідомляє Шацька районна рада.

Конкурс проводитиметься за такими пріоритетними напрямками:

- створення умов для забезпечення рівного доступу громадян до якісної освіти, сучасних підходів до організації навчання, виховання і розвитку особистості, сучасного освітнього середовища, підвищення якості надання освітніх послуг в умовах переходу до Нової української школи; 

- оновлення навчальної та матеріально-технічної бази закладів освіти;

- оснащення закладів загальної середньої освіти засобами навчання з фізики, хімії, біології, географії, математики, навчальним обладнанням і методичним забезпеченням для початкової школи.

Учасник подає заявку для участі у конкурсі проектів місцевих ініціатив. Заявки для участі у конкурсі проектів подаються до 1 травня 2019 року включно, за адресою: Шацька районна рада, вул. 50 років Перемоги, смт Шацьк, 44000, а також в електронній формі на електронну адресу районної ради:  [email protected], з позначкою «На конкурс».

Проекти, подані учасниками, приймаються до розгляду після їх реєстрації виконавчим апаратом районної ради в установленому порядку. Документи, отримані після зазначеної дати, до участі в конкурсі не допускаються.

Максимальний розмір співфінансування проекту за рахунок коштів районного бюджету становить 100 тис. грн. Кожен навчальний заклад може подати не більше двох заявок на конкурс. Реалізація проекту повинна бути завершена до 25 грудня поточного року. Кожен учасник конкурсу при поданні проектної заявки повинен підтвердити можливість співфінансування не менше 5% від загальної суми витрат, необхідних для реалізації проекту. Громадські організації додають завірений належним чином витяг зі статуту організації для підтвердження відповідності статутної діяльності організації оголошеним пріоритетним напрямкам конкурсу.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024