Юних світязян вчать творити добро

04 Березня 2019, 20:00
2606 Джерело: Виховний захід на тему «Я вірю в силу доброти».

У Світязькій школі учні 5 – Б класу  разом з класним керівником Омельчук Тетяною Валеріївною провели виховний захід на тему «Я вірю в силу доброти».

Напередодні заходу учні відзняли відео про те, як школярі та вчителі навчального закладу розуміють, що таке  добро, – пишуть у листі до редакції організатори.

На заході учні читали вірші, дивилися відео про добрі вчинки. Робити добро чи ні — це особисте право кожної людини. Кожен має право морального вибору, який відображає його поведінку в різних життєвих ситуаціях. Вважається, що добрих, щирих людей на світі більше. Належність до таких ми відчуваємо на тонкому, інтуїтивному рівні, адже всі наші дії — наслідок наших думок і помислів. Таким чином, вчинки, які ми здійснюємо, показують нашу внутрішню суть.

Добро — широке поняття, яке має безліч проявів. Його приємно не тільки отримувати, а й дарувати самому, від чистого серця. Коли ми робимо добрі справи, то теж отримуємо від цього задоволення. А ті, хто нас оточує, дізнаються про наш світогляд і моральні якості. Доброта — це та людська якість, на якій будується світ. Вона має властивість поширюватися і повертатися до того, від кого починалася. Недарма народне прислів’я говорить: «Твори добро, і воно тобі повернеться».

2

2

2

2

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39