17 років в одній структурі: начальник шацьких земельників відзначив ювілей

04 Березня 2019, 16:10
Віталій Юрчук 3448
Віталій Юрчук

Майже 17 років у відділі Шацького району Міжрайонного управління у Любомльському і Шацькому районах Головного управління Держгеокадастру працює Віталій Юрчук. Прийшов він туди працювати одразу після завершення навчання у Волинському державному університеті ім. Лесі Українки (за спеціальністю математика), і вже у 2014 році його зі спеціаліста І категорії призначають заступником начальника.

Паралельно Віталій Юрчук здобуває другу вищу освіту за спеціальністю «землевпорядкування та кадастр» у Львівському державному університеті. І вже з жовтня 2015 року йому доручають керувати головною землевпорядною структурою району.

За увесь період роботи йому багато з ким доводилося працювати пліч-о-пліч, вирішувати проблеми однієї з найбільш болючих та завжди актуальних сфер життєдіяльності району – земельній.

3 березня Віталій Юрчук відзначив 40-річний ювілей з дня народження. Про те, яким він є, їхній керівник, колега, розповідають люди, з якими йому доводилося працювати.

Сергій Гірич, начальник відділу землевпорядкування, охорони навколишнього середовища та архітектурно будівельного контролю Шацької селищної ради:

– З Віталієм Юрчуком я співпрацюю ще з 2009 року. Це поважна компетентна людина, справжній фахівець своєї справи. Завжди піде назустріч, допоможе, навчить, підкаже, як правильно зробити в тій чи іншій ситуації.

Світлана Геренчук, провідний спеціаліст сектору землеустрою, та ринку земель відділу Шацького району Міжрайонного управління у Любомльського і Шацького районів Головного управління Держгеокадастру:

– Найперше, я дуже поважаю його як керівника. Ми з ним працюємо вже 17 років разом, по-різному було, але він ніколи ні на кого не підвищував голос, ніколи нікого не принижував. Він дуже розумна людина, можна сказати, «мозок» нашої організації. Ніколи не було такого, щоб доручав комусь робити ті завдання, які може зробити сам. Коли є якісь завдання, які треба зробити швидко, сам сідає за комп’ютер і робить. Ми, звісно, йому допомагаємо, але основну роботу в таких випадках робить він. Віталій Миколайович  -- професійний керівник, хороший батько та чоловік. Думаю, що люди, з якими йому доводилось працювати, поганого нічого не скажуть.

Володимир Голядинець, начальник Територіального центру соціального обслуговування(надання соціальних послуг) Шацького району, колишній керівник Держгеокадастру в Шацькому районі та колишній керівник Віталія Юрчука:

– Я фактично брав Віталія Миколайовича на роботу, коли він закінчив здобувати свою першу освіту. Звісно, він освічена людина, працьовитий, роботи він ніколи не боявся. Мені добре було з ним працювати, хоч було по-різному в житті.

Сергій Сидорук, депутат районної ради, директор ПП «Шацькземпроект»:

– Знаю Віталія Миколайовича давно, адже майже разом розпочинали свою трудову діяльність у землевпорядній справі. Вже з самого початку побачив в ньому розумного та кваліфікованого спеціаліста, яких завжди прагнув до професійного вдосконалення. Крім того, він показав себе надійним товаришем, який не тільки словом, але й ділом допомагав у складних ситуаціях. Коли Віталій Миколайович очолив районний відділ Держгеокадастру, то показав себе щей  мудрим керівником. Зараз він проходить життєвий іспит як керівник Любомльського та Шацького міжрайонного управління. Тому хочу побажати йому сил та наснаги у його справі. Впевнений, що і цей іспит він складе на відмінно.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024