«Я маю право»: в рамках проекту секретарів сільських рад готували до виборів

03 Березня 2019, 11:20
Зустріч у відділі ДРАЦС 1832
Зустріч у відділі ДРАЦС

В Шацьку відбулася спільна зустріч керівництва відділу ДРАЦС, Бюро правової допомоги та працівників органів місцевого самоврядування.

У ході зустрічі, яка проходила 28 лютого, керівництво відділу ДРАЦС, секретарі виконавчих комітетів сільських рад району спільно з представниками Шацького Бюро правової допомоги розглядали питання державної реєстрації актів цивільного стану з урахуванням нещодавніх змін, – йдеться на сторінці відділу ДРАЦС у Facebook.

Орися Дужа, керівник відділу, наголосила на необхідності дотримання виконавчими комітетами сільських рад району вимог законодавства щодо складання актових записів у електронному вигляді. 
 

Роксолана Цвид, керівник Шацького Бюро правової допомоги, у рамках проекту «Я маю право» ознайомила учасників заходу з основними аспектами виборчого права. Зокрема, висвітлила низку питань: хто має право голосувати на виборах; як перевірити себе у списках виборців для тих, хто голосує вперше; як правильно поводитися на виборчій дільниці, які документи необхідні для того, щоб проголосувати; відповідальність за порушення виборчого законодавства.
 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024