На природоохоронні заходи в Шацькому районі витратили 26 мільйонів гривень

02 Березня 2019, 17:40
2369

В рамках міжнародного співробітництва у Шацькому районі реалізовувались природоохоронні заходи, зокрема, великий інфраструктурний проект з каналізування населених пунктів навколо озера Світязь(LIP/0018).

Про це на колегії в Шацькій РДА розповіла Галина Носуліч, начальниця відділу регіонального розвитку, екології та залучення інвестицій райдержадміністрації, звітуючи про підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку району за 2018 рік.

Реалізовуватиметься проект протягом двох років за кошти Євросоюзу та за кошти Мінекології (державного бюджету). На цей природоохоронний захід використали у минулому році 25 млн.грн. з державного бюджету.

Читайте також:  Екологію Шацьких озер покращить європроект з каналізування, або що обговорили на стартовій конференції з поляками

Окрім того, на зариблення озер Шацького району використали майже 230 тис.грн., на виготовлення проектно-кошторисної документації «Нове будівництво ділянки складування ІІ черги експлуатації полігону твердих побутових відходів (ТПВ)  смт Шацьк»  – 262  тисячі гривень. На придбання спеціального обладнання для екологічного безпечного збирання ТПВ на території Світязької  сільської ради – 200 тисяч гривень.

Загалом у минулому році на природоохоронні заходи витратили більше 26 мільйонів гривень.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром