Жителі Шацька і Мельників незадоволені тим, як курсують автобуси

28 Лютого 2019, 11:35
4509 Джерело: фото ілюстративне

Жителі Шацька і Мельників незадоволені станом пасажирських перевезень.

Чергова 35-а сесія Шацької районної ради, яку 20 лютого провів Сергій Карпук, голова районної ради, відзначилася великою кількістю депутатських запитів і звернень. Проблемні питання, з яких хотіли почути офіційні відповіді від компетентних осіб обранці громади, стосувалися багатьох сфер життєдіяльності мешканців району.

Депутатка Наталія Новікова адресувала свій запит Шацькій селищній раді та райдержадміністрації. В ньому йшлося про необхідність відновлення автобусного рейсу Шацьк-Мельники (через вулицю Незалежності) в ранковий і вечірній час. Про потребу такого маршруту висловилася значна кількість жителів вулиць, віддалених від центру селища, які підкріпили свої слова підписами під зверненням. Адже, через немалу відстань, дорослим важко добиратися на роботу та в соціальні заклади, дітям – на навчання в школу і лісовий коледж.

Сергій Сидорук також акцентував увагу керівництва і депутатів на проблемі пасажирських перевезень:

«Жителі села Мельники просять посприяти внесенню змін у маршрути «Львів – санаторій «Лісова пісня» та «Луцьк – санаторій «Лісова пісня», аби і один, і другий автобуси (ходять відповідно ввечері і зранку) не минали Мельники, а заїжджали в саме село».

Також місцеві скаржаться на водіїв рейсу «Нововолинськ – санаторій «Лісова пісня», котрі взимку відмовляються доїжджати до кінцевого пункту, а мають за останню зупинку смт Шацьк.

Читайте також про інші депутатські запити, озвучені на сесії:

Чому люди не можуть додзвонитися на Шацьку автостанцію

Хрипські пенсіонери можуть залишитися без доставки пенсій, квитанцій та преси

Коментарі
01 Березня 2019, 01:08
дуже зношене дорожне полотно від повороту на Мельники, й аж до церкви. це питання потрібно вирішувати.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024