У шацьких ветеранів АТО - новий голова

08 Вересня 2016, 17:00
1652

Обрано нового голову громадської організації «Ветерани АТО Шацького району».

7 вересня в приміщенні Шацької селищної ради відбулося засідання громадської організації «Ветерани АТО Шацького району», - інформує сторінка громадської організації у Facebook.

На даний час у спілці перебуває 34 демобілізованих військовослужбовці.

На порядок денний засідання виносилось питання обрання нового голови громадської організації. Члени організації заслухали звіт про роботу голови Віталія Бонка, який розповів присутнім про діяльність районної спілки, яка була спрямована на згуртування та надання конкретної допомоги учасникам АТО.

Необхідність обрання нового голови пов’язана із створенням в районі громадського формування «Варта порядку», яка нараховує в своїх лавах до 20 членів, більше половини яких - учасники АТО. Керівником формування є Віталій Бонк.

«Варта порядку» створена з метою сприяння органам місцевого самоврядування, правоохоронним органам та органам виконавчої влади, а також посадовим особам у запобіганні та припиненні кримінальних і адміністративних правопорушень, захисті життя та здоров’я громадян, інтересів суспільства і держави від протиправних посягань, рятуванні людей і майна під час стихійного лиха та інших надзвичайних ситуацій.

Тому виникла необхідність обрання нового голови ГО « Ветерани АТО Шацького району». Більшістю голосів головою було обрано Ярослава Крата – демобілізованого військовослужбовця учасника бойових дій.

В ході роботи спільно вирішили, що такі засідання будуть проходити один раз на квартал, а в міру необхідності і частіше. На зборах піднімалися найболючіші питання, зокрема йшлося про надання допомоги воїнам, які знаходяться на Сході України; про надання пільг та одноразової матеріальної допомоги; про санаторно – курортне лікування, про надання пропозицій щодо покращення роботи організації.

Нагадаємо, новообраний голова громадської організації Ярослав Крат протягом 7 місяців перебував у зоні АТО. 

Указом №575/2015 від 10 жовтня 2015 року з нагоди Дня захисника України Президент України Петро Порошенко  нагородив учасника АТО із Шацька медаллю "Захиснику Вітчизни". 

Коментарі
09 Вересня 2016, 02:29
Давно пора того брехуна поміняти.
09 Вересня 2016, 14:41
Слава хороший і порядний чоловік. Достойна кандидатура, достойний вибір.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024