Допоможіть врятувати життя дитині

08 Вересня 2016, 12:00
1512

19-річному волинянину Василю Шишолику потрібна допомога. Хлопцю необхідна трансплантація нирки.

Білоруські лікарі погодилися провести операцію і наразі чекають донора нирки. Проте вартість операції – 60 тисяч американських доларів. Таких грошей сім’я хлопця не має, ‒ йдеться в сюжеті Громадського.Волинь.

«Спочатку він перехворів грипом, а пізніше лікарі діагностували у нього хронічний гломерулонефрит. Ми звернулися до білоруських лікарів, там нам запропонували провести трансплантацію нирки. Проте ця операція коштує дуже великих грошей – 60 тисяч доларів. Ми не можемо самі зібрати таку суму», – каже мама хлопця Людмила.

«Нас поставили на чергу на трансплантацію. Коли прийде наша черга – невідомо. Залежить від того, коли з’явиться донор. Проте нам зараз дуже необхідно зібрати ці кошти на лікування», – додала вона.

Василь разом із батьками живе у селі Прилісне Маневицького району. Вчився у Луцькому вищому професійному училищі, має освіту слюсаря-сантехніка. До хвороби працював на будівництві. Мріє працювати шофером та поїхати за кордон, заробити гроші та купити власний автомобіль. Наразі хлопець тричі в тиждень їздить до Луцька в лікарню на гемодіаліз. Процедура займає чотири години і дорога ‒ ще три. Додому хлопець повертається пізно і виснажений.

Сім’я дуже просить небайдужих людей відгукнутися на їхнє горе та допомогти фінансово, адже зібрати таку суму самостійно вони не можуть. Також в сім’ї Шишоликів хворіє дочка. У 2011 році у неї виявили онкологічне захворювання ока. Лікарі зробили операцію і наразі у дівчинки ‒ протез ока. Потрібно робити ще операції, проте коштів родина не має.

Реквізити: карта Приватбанку: 4149497840240784 Шишолик Василь Сергійович

 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024