Хрипські пенсіонери можуть залишитися без доставки пенсій, квитанцій та преси

27 Лютого 2019, 12:55
2024 Джерело: фото ілюстративне

Пенсіонери, які проживають у віддалених селах Ростанської сільської ради, можуть залишитися без доставок пенсій, квитанцій та оплат за електроенергію, а також періодики.

Про це на сесії Шацької районної ради розповіла депутатка Ольга Сахарук. Причина цьому – скорочення кількості листонош.

Тому Ольга Сахарук озвучила запит до Волинської обласної дирекції «Укрпошта» щодо належного забезпечення поштовими послугами жителів Ростанської сільської ради (дати ще хоча б одного працівника).

Адже саме в населених пунктах цієї сільради проживає чимало пенсіонерів, зокрема, у селі Хрипськ, котрим треба доставляти пенсії, розносити квитанції за електроенергію а також збирати кошти за її оплату, доставляти періодику.

Зараз на пошті у селі Ростань працює одна листоноша, яка обслуговує аж чотири села: Ростань, Хрипськ, Перешпу та Кам’янку Піщанської сільради. Села – дуже віддалені одне  від одного, тож за чотири робочих дні пошти одній людині об'їхати всі села важко.

Підтримав колегу депутат Володимир Голядинець, мотивувавши тим, що «Укрпошта» бере оплату з Пенсійного Фонду за доставку пенсій, з редакцій газет - за доставку преси, відповідно вони повинні забезпечувати ці доставки.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром