Чому люди не можуть додзвонитися на Шацьку автостанцію

26 Лютого 2019, 16:35
Відремонтована Шацька автостанція 3218
Відремонтована Шацька автостанція

На Шацьку автостанцію жителі селища та навколишніх сіл часто не можуть додзвонитися.

Про це розповіла на сесії Шацької районної ради депутатка Наталія Новікова.

Відповідно депутатський запит вона адресувала до ПрАТ «Волинське обласне підприємство автобусних станцій» з проханням налагодити телефонний зв’язок на автостанції смт Шацьк.

«Про це мені неодноразово скаржилися люди. А днями й сама перевірила, чи справді на автостанції нема телефонного зв'язку. Так, справді, телефон там так ніхто і не взяв. Поїхала туди, запитати, в чому справа. Виявилося, там «випадково» відімкнули дріт», – розповіла Наталія Новікова.

ЇЇ слова підтвердили й інші депутати. Взимку жителі району часто телефонують на автостанцію, аби дізнатися розклад того чи іншого маршруту, бо ж улітку автобуси ходять часто, а от взимку частину рейсів можна й недочекатися. 

Як повідомили Район.Шацьк у станційно-лінійній дільниці №4 смт Шацьк ПАТ «Укртелеком», телефонна лінія на автостанцію є справною. Це протягом останнього часу неодноразово перевіряли працівники телекому.

Читайте також: У Шацьку до туристичного сезону відремонтували автостанцію

Коментарі
26 Лютого 2019, 19:51
Опублікуйте розклад автобусів на цьому сайті,будь ласка!
26 Лютого 2019, 20:07
Це дуже добре що дана пані переживає що не працює тлф на автостанції. А не бажає вона як депутат боротись з явищем коли автобуси не заїзжають на автостанцію, а пачками грузять безбілетниківв центрі Луцька. Як тоді громадянська позиція. А це несплата податку, а приховування коштів. Як вам пані депутат!!!!
27 Лютого 2019, 12:13
Помилка- не в Луцьку , а Шацьку.
28 Лютого 2019, 18:17
Такий самий бардак як і скрізь
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром