Осінь у чорнобривцях. #МІЙШАЦЬК

06 Вересня 2016, 23:00
2203

Не віриться, що в селище вже прийшла осінь. Тепла і сонячна погода, літній одяг на перехожих і море квітів навкруги.

Квітує чорнобривцями центральна дорога Шацька, милують око жовтогарячими барвами клумби у центрі населеного пункту та у сквері біля пам'ятника Тарасові Шевченку.

Цього року чорнобривці особливо гарні - вистачало їм і сонця, і дощу.

Цю красу в селищі творять дві жінки - квітникарки, що працюють у Шацькому комунальному підприємстві "Будинкоуправління". Довгий це процес - зробити селище нарядно-святковим. І починається він ще восени, коли Наталія Купира і Лідія Мелюх заготовляють насіння улюблених для українців однорічників. Навесні потрібно скопати клумби (цю нелегку роботу їм допомагають виконувати працівники чоловічої статі), висіяти насіння. Впродовж літа - прополювати і поливати.

-Торік засуха не дала квітам дожити до осені, хоч ми і намагалися їх врятувати поливанням. А нині вересневі чорнобривці ще кращі за літні. Аби наше селище квітнуло і надалі, ми маємо намір відновити клумби і по вулиці Незалежності (до приміщення казначейства). Там, до речі, селищна рада запланувала викласти тротуар бруківкою. Матимемо ще одну чудову європейську вулицю, - розповів начальник КП "Будинкоуправління" Іван Коваль.

Тепло і затишно на душі від тієї краси, що дарує рідному селищу осінь у чорнобривцях.

1

1

1

1

1

 

 

Коментарі
07 Вересня 2016, 18:07
Як у Шацьку гарно цвітуть клумби. Не то що в нас у Любомлі ((( Тільки трава через бруківку проростає (
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024