У Шацькому військкоматі назвали дату початку призову юнаків на строкову службу

24 Лютого 2019, 15:00
7238 Джерело: фото ілюстративне

Військовий комісар Шацького РВК Олег Кивлюк видав наказ про призов громадян Шацького району 1992-2001 років народження на строкову  військову  службу у квітні-червні 2019 року.

Наказ виданий на підставі Закону України «Про військовий обов’язок i військову службу» Указу Президента України № 22/2019 від 30 січня 2019 року «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової  служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у  2019 році», Постанови КМУ №352 від 21.03.2002 р. «Про затвердження Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом»

Триватиме призов юнаків з 1 квітня 2019 року по 28 червня 2019 року.

Явці на призовну дільницю Шацького РВК для призову на строкову вiйськову службу пiдлягають усi громадяни 1992-2000 років народження, яким в період чергового призову виповнюється 18 років та не виповнюється 27 років, а також громадяни, якi народились у 1992-2001 роках, у яких закінчилось право на відстрочку   від призову, або не призвані раніше на строкову вiйськову службу за різних  обставин.

Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути на призовну дільницю за адресою: вулиця Шевченка,2, селище міського типу Шацьк у встановлений час з доку­­ментами, що зазначені в повістках. Громадяни, якi не отримали особистих повiсток для призову на строкову вiйськову службу, зобов’язані прибути в районний військовий комісаріат до 1 березня 2019 року з 9.00 до 18.00 год. та мати при собi документи, що засвiдчують особу ( паспорт, посвідчення про приписку до призовної дільниці).

Селищному,сільським головам (через житлово-експлуатаційні організації, домовласників, керівників підприємств, установ, організацій смт. Шацьк), забезпечити оповіщення та прибуття громадян, які підлягають призову в Шацький  районний військовий комісаріат за адресою: вулиця Шевченка, 2, селище міського типу Шацьк  згідно зі списками, поданих Шацьким РВК. Про результати роботи зі складанням актів оповіщення доповісти військовому комісару до 1 березня 2019 року.

Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову     вiйськову службу i тимчасово перебувають на території Шацького району, зобов’язанi негайно повернутись до місця постійного проживання( реєстрації) та з’явитися в районний (міський ) військовий комісаріат для проходження призовної комісії.

На підставі Закону України «Про військовий обов’язок i вiйськову службу» керівникам підприємств, установ, організацій, навчальних закладів незалежно від форм власності, відкликати громадян призовного віку з  відряджень та забезпечити своєчасне їх прибуття на призовну дільницю.

Громадяни, якi ухиляються вiд призову i не з’являються за повісткою, або без такої в термін до 1 березня 2019 року до районного військового комісаріату, несуть вiдповiдальнiсть згідно з законодавством.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром