Стало відоме імя "господаря" Гряди

06 Вересня 2016, 10:00
2110

Відпочивальники на озері Світязь, які потрапляли у неприємні інциденти під час прогулянок Грядою, кажуть, що впізнали людину, яку називають “світязьким хамом”.

Про це в Facebook пише Віктор Смолярчук, який і підняв цю тему в ЗМІ, - інформує Волинське агентство розслідувань.

Нагадаємо, наприкінці серпня він потрапив під час відпочинку на озері у неприємний інцидент, під час якого отримував погрози з боку невідомого чоловіка.

Читайте також: Хочуть знайти управу на "господаря" Гряди.

Смолярчук повідомив, що цією особою був екс-прокурор Олексій Решетнік. Впізнали його і інші люди, які потрапляли у подібні інциденти з “світязьким хамом”.

1

“Завтра у Шацьку прийом громадян буде проводити прокурор області, куди спробує потрапити відпочивальниця з Дніпра Неля Йосипівна, яку образила дружина “світязького хама” та кулаками виштовхав за “приватну територію” сам хам. До речі на цій ділянці в лісі є великий мурашник. Наскільки я знаю знищувати мурашники забороняється. То можливо “хам” його так ретельно охороняє?” – написав Смолярчук.

Нагадаємо, Олексій Решетнік очолював прокуратури Луцька, потім працював у прокуратурі області, а з 2012 року керував прокуратурою Нововолинська. Нині не працює в органах прокуратури.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром