Вихованці недільної школи з Мельників готували піцу в «Nester-House»

22 Лютого 2019, 13:50
Діти в  піцерії 2841
Діти в піцерії

Вихованці недільної школи, яка діє при храмі святої Анни в селі Мельники, гарно провели час у маєтку Nester-House.

Про це пише Василь Хомич на своїй сторінці у Facebook. 

«Вихованці нашої недільної школи протягом двох днів були присутні на майстер-класі з приготування піци у маєтку «Нестер-Хаус». Захід проведений за рахунок частини коштів, виручених із концерту духовної пісні, котрий був організований недільною школою.

Велике спасибі окремим батькам вихованців за те, що допомогли завезти дітей. Дякуєм за майстер-клас піцайоло Валентину, котрий поділився своїм талантом приготування з дітьми. Адміністратору «Нестер-Хаус» Оксані – за увагу та щирість, за професіоналізм. Дякую, діти, і вам, сподіваюся, вам сподобалося», – йдеться у дописі.

Не менші захоплення і ширі позитивні емоції викликає піца, яку готують у Луцьку - Як Для Себе. Саме таку назву має нова доставка піци суші і шаурми, яка відкрилася в обласному центрі Волині. Тут точно можна знайти той рецепт піци, яка сподобається вашій дітлашні. Окрім того, раді будуть і дорослі - таких суші і шаурми мало де знайдеш. Судіть самі: щедрі порції, достатньо і м'яса, і морепродуктів, і соусу, і овочів, і інших кулінарних інгредієнтів. Замовляйте страви у Як Для Себе - і вам їх привезуть так, щоб вони залишилися не просто свіжими, а такими, як ніби щойно винесли з кухні - гарячими, ароматними і звабливими. 
 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024