Шацьких студентів навчили, як відзняти відеорезюме та розмістити в Інтернеті

20 Лютого 2019, 15:30
2309

У Шацькому лісовому коледжі ім.В.В.Сулька 18 лютого відбулася зустріч провідного фахівця з профорієнтації Шацької районної філії Волинського обласного Центру зайнятості Наталії Романюк зі студентами 45 групи спеціальність «Лісове господарство».

Про це йдеться на сторінці у Facebook Шацької районної філії ВОЦЗ.

Студенти – випускники ознайомились з сучасним станом ринку праці, сучасними послугами служби зайнятості. Також особливу увагу студентів звернули на такі важливі моменти в пошуку роботи, як написання резюме та співбесіда з роботодавцем.

Сучасний ринок праці вимагає нових підходів та інструментів у пошуку роботи, тому основне завдання служби зайнятості – допомогти кожному оволодіти ефективними прийомами в пошуку роботи. Студенти також ознайомились з можливістю безплатно навчитися «секретам» складання результативного відеорезюме, як відзняти його та розмістити на сторінці facebook та youtube каналі служби зайнятості для пришвидшення працевлаштування.

Під час зустрічі студенти отримали відповіді на багато запитань, пов’язаних із працевлаштуванням, з якими можуть зіткнутись у найближчому майбутньому.

1

1

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром