ТОП-5 подій тижня: сучасна набережна, автохам та день закоханих

18 Лютого 2019, 13:15
1963

Минув ще один тиждень з життя Шацького району, насичений подіями.

За минулий тиждень найбільш рейтинговими на сторінках інтернет-видання Район.Шацьк стали новини про те, як у Світязі облаштовують набережну, а в Шацькій школі-гімназії обирали міні-міс та міні-містера. Також шачани читали новини про те, як відбувалася зустріч афганців у селі Світязь та святкування дня Валентина у маєтку «Нестер-хаус».

5 місце (1571 перегляд)

Як у Шацькій гімназії обирали міні-міс і міні-містера

В ОЗ НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназія» смт Шацьк пройшов конкурс краси, грації та таланту «Міні-міс та міні-містер школи 2019» серед учнів 3-4 класів. Юні красуні та красені дуже старанно готувались, а допомагали їм в цьому батьки та класні керівники.

1

4 місце (1817 переглядів) 

Світязь: афганці зібралися на зустріч, яка гоїть рани і дає силу жити

Воїнів-афганців Шацького і Любомльського районів покликали на традиційну зустріч «Від усієї душі», яка відбулася 13 лютого, напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 30-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану.

3

3 місце (1958 переглядів)

Романтика, кохання та вогняні сердечка: у маєтку «Nester-House» для відвідувачів влаштували свято любові

Незабутнє свято для закоханих пар влаштували відвідувачам власники ресторації «Nester-House». Уже біля входу у ресторацію відвідувачів налаштовували на романтику великі яскраві літери «LOVE», а також Welkom drink (келихи з шампанським) від ТК «Полісся-Трейд» та виробника ігристих вин «Одесса Престиж Групп».

1

2 місце (2347 переглядів) 

«Ну хто так паркується» – в Шацьку впіймали на камеру автохама

Читач видання Район.Шацьк зафіксував на камеру неправильно припарковане авто. 13 лютого випадок автохамства трапився в селищі біля Шацької районної лікарні (вул. 50 років Перемоги).

1 місце (9643 перегляди)

Світязь: набережна біля озера набуває сучасного вигляду

В селі Світязь тривають роботи з розширення та ремонту дороги по вулиці Жовтнева. 

1

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024