Податківці просять жителів Шацького району відзвітуватися про свої доходи

17 Лютого 2019, 12:35
1800 Джерело: фото ілюстративне

Головне управління Державної фіскальної служби у Волинській області запрошує декларантів відзвітуватися про доходи у Центрах обслуговування платників (ЦОП).

Декларацію про майновий стан і доходи можна подати в Центрі обслуговування платників за місцем податкової адреси, – звертають увагу волинських декларантів в ГУ ДФС в області.

Саме у ЦОП, що діють в містах і райцентрах області, фахівці ДФС допоможуть заповнити і подати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи за 2018 рік.

Центри працюють у робочі дні. З графіком їх роботи можна ознайомитися на сайті територіальних органів ДФС у Волинській області в банері «Центр обслуговування платників». Тож волинські декларанти мають можливість протягом робочого дня завітати до ЦОП і відзвітуватися про доходи, отримані протягом 2018 року.

Податківці нагадують, що з 1 січня 2019 року в Україні традиційно розпочалася кампанія декларування доходів. Громадяни, котрі у 2018 році отримали доходи, з яких не було сплачено податок на доходи фізичних осіб, зобов’язані заповнити і подати до 1 травня 2019 року річну податкову декларацію.

Також звертають увагу декларантів на те, що до доходів, які згідно з законодавчими вимогами підлягають обов’язковому декларуванню, належать: доходи, з яких при нарахуванні або виплаті ПДФО не утримувався; доходи від особи, яка не є податковим агентом (в тому числі від здачі в оренду власного рухомого чи нерухомого майна, продажу власного майна, продажу власної сільгосппродукції фізичним особам тощо); спадок (подарунки) від осіб, які не є членами сім’ї першого ступеня споріднення; доходи від продажу інвестиційних активів; іноземні доходи.

Коментарі
17 Лютого 2019, 17:47
Шановний авторе статті! Вкажіть, будь ласка, адресу того ЦОП у Шацькому районі. Минулого тижня хотіла здати документи для податкової пільги (в тому числі податкову декларацію) у наше відділення фіскальної служби. Документи не прийняли, сказали, що немає спеціаліста. Порадили приходити в березні, а ще краще в квітні. Що робиться?
18 Лютого 2019, 02:37
Це означає, що живемо По Новому
18 Лютого 2019, 12:07
Не хохо?
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024