Луцькі депутати полюбляють відпочивати на Світязі

01 Вересня 2016, 01:14
1682

Яхти, дорогі заморські пляжі, нічні гулянки – можливо, хтось саме таким уявляє відпочинок депутатів.

Та все це – не про обранців луцької громади, - пише Волинь 24.

Луцькі депутати – напрочуд працьовиті. На запитання, як провели літо, в один голос запевнили: який там відпочинок, коли стільки роботи. І які б гламурні картинки не малювала уява скептиків, а реалії відпочинку депутатів важко навіть нафантазувати. Боротьба із бур’яном на спортмайданчику, передачі в АТО, жнива і навіть прибирання закордонних кладовищ – ось невеликий перелік справ, якими запам’ятають літо луцькі депутати.

Микола Романюк


 

"Я мав цього літа відпустку два тижні. Із них на два дні поїхав до мами в село, а решту – був на Світязі з дружиною та внуками.

Якщо загалом говорити про це літо, більшість планів ми реалізували. Погода сприяла ремонту доріг, прибудинкових територій, реконструкції приміщень дитячих садочків та ряду інших питань. Є деякі моменти, які ми хотіли встигнути доробити до Дня міста та Дня незалежності, але трохи не встигли із термінами. Але вже завершуємо.

Хочеться, щоб літня погода потрималася ще довше, бо маємо немало інших планів". 

Юлія Вусенко


 

"Провела літо повністю в роботі. Єдина можливість побачити хоч якийсь відпочинок, це – тиждень на базі Східноєвропейського університету на Світязі. Я в університеті теж працюю, посада допомагає суміщати роботу. Тож тиждень провела на Світязі. Це був повноцінний відпочинок із хорошою погодою, купанням.

Останні вихідні їздила в Гуту Івано-Франківської області, де «Самопоміч» збиралася, щоб обговорити стратегічне планування партії. То разом із тим вдалося подихати свіжим повітрям і побачити гори. От і весь відпочинок".

Артем Запотоцький


 

"Не маю що цікавого розповісти. Мені зробили чергову операцію, два місяці відходив після неї. Тому був лише вдома, і хіба виїжджав на дачу. Це літо, на жаль, було абсолютно нецікавим, будемо сподіватися, що наступне буде кращим".

Микола Дендиберін


 

"У відпустці я ще не був. Із ранку до вечора наводжу порядок у себе в дворі. То чорнобривці підливаю, то прополюю. Ну, і звісно, багато уваги приділяв футбольному полю «Піонер», що на вулиці Глушець, 3. Покосили там бур’ян, провели світло, поставили вагончики для дітей. Так що все літо – в трудах. Відпустку планую десь з 20 вересня. Поки ще не визначився, куди саме поїду".

Сергій Балицький


 

"Хотілося б відпочити, але за все літо була лише одна субота-неділя, коли ми поїхали на озеро Пісочне. А так переважно займався волонтерською роботою, і в цьому плані пора була насиченою. Перед Днем незалежності хлопці просили приїхати на Схід, та й раніше просили. Були місяці, коли тричі їздили. Відпочинок фактично був в дорозі. Багато дзвінків, немало поганих моментів на Сході, тому відпустку наразі не планую, не на часі".

Віктор Ящук


 

"Відпустки не мав ніякої, і фактично літо нічим не відрізнялося від весни, так як і від осені. Рада фактично тільки почала працювати – нові люди, нові ідеї, дуже багато різних питань. Одним словом, не дадуть відпочити. А найкращий відпочинок для мене, це – в суботу риболовля, в неділю – церква.

Рибалити люблю більше на річках, бо ставки – це штучна водойма і з таким самим успіхом можна піти в «Там-Там» і в акваріумі половити рибу. Подобається ловити рибу-хижака, яку треба знайти спершу, заставити клюнути, це ціле мистецтво. Проте цього літа не було можливості порибалити.

Знаєте, є такий формат відповіді на запитання: «Як відпочиваєш?» – «А я не напрягаюсь!».

Богдан Богонос


 

"Літо почалося з копання окопів і будівництва криївок в урочищі Вовчак. На минулих вихідних нарешті відкрили першу чергу музею. А також літо запам’ятається ремонтом, який ми затіяли вдома. Хоча це, мабуть, справа, яку ніколи не можна завершити, хіба призупинити.

Нарешті цього літа ми з сином завершили похід Чорногорою. Минулого року були теж в Карпатах, і розпочали цей маршрут, але дійшли тільки до Говерли. Зіпсувалась погода і довелося спускатися. І от нарешті ми піднялися на гору Петрос, чим завершили Чорногірський хребет. Оці чотири дні і був найбільший відпочинок".

Ігор Поліщук


"Усе літо провів в роботі, в відпустку не ходив і навіть не планую. Єдине, що на чотири дні їздив відпочивати на Дністер. Відпочивав на пляжі, брав на прокат човен, плавав, спостерігав за цими неймовірними краєвидами. Я був на Чернівецькій стороні Дністра. Це надзвичайно велична річка, усім рекомендую пересвідчитись".

Петро Нестерук


 

"Цього року ми святкували з дружиною десять років подружнього життя, тож з цієї нагоди ми відправились у подорож по містах України. В нашій країні дуже багато гарних міст, і щоб вивчити світ, треба спочатку вивчити Україну. Два тижні ми їздили різними містами, і вражені, скільки цікавих і гарних місць є зовсім поруч. Та якби запитали, яке найцікавіше та найдивовижніше, я б все-одно сказав, що Луцьк".

Микола Собуцький


 

"Одним із найяскравіших епізодів можу назвати поїздку до Польщі, де ми прибирали польські кладовища. Їздив разом із дівчиною, влаштував їй таку «романтичну» подорож. Вона мене підтримала, допомагала прибирати. Це була участь у програмі «Пам’ять без кордонів», група волонтерів і студентів брала участь в прибиранні трьох цвинтарів.

Окрім того, у нас з батьком – велике господарство, яке теж займає немало часу. Тож довелося і по жнивувати. Із класичного відпочинку – двічі їздили до бабусі на Світязь".

Микола Федік


 

"За підсумками цього літа я маю двох ображених людей: дружину і маленьку доньку. Дуже мало часу їм приділяв. Не їздили нікуди відпочивати, єдине – на один день, в неділю з’їздили на Світязь. 

У зв’язку з тим, що були вибори до Верховної Ради у 23 окрузі, і я ними займався, то на це пішло немало часу. Також займалися підготовкою до відкриття музею в урочищі Вовчак. Фактично другу половину літа саме на це і витратив.

Сьогодні як тільки звершимо сесію, планую поїхати до батьків і «відпочити» на картоплі".

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром