У Шацьку підбирали працівників на будівництво каналізаційної мережі

13 Лютого 2019, 11:40
У заході взяли участь 30 безробітних. 3479
У заході взяли участь 30 безробітних.

У Шацькому районі реалізується проект «Покращення екологічної ситуації у Шацькому національному природному парку шляхом каналізування населених пунктів навколо озера Світязь» в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020, реалізованої в рамках Європейського Інструменту Сусідства за фінансової підтримки Європейського Союзу. 

Про це інформують у прес-службі Шацької районної філії Волинського обласного центру зайнятості.

До Шацької районної філії подали інформацію про перспективну потребу в кадрах за професіями бруківник, бетоняр, монтажник зовнішніх трубопроводів, підсобний робітник, тракторист від ТОВ «Західбуд-Торгінвест». 

Проведення ярмарків вакансій є ефективною формою співпраці з роботодавцями щодо пошуку претендентів на вакантні місця, тому такий захід був організований Шацькою районною філією Волинського обласного центру зайнятості 12 лютого з метою підбору працівників на перспективні вакансії. У заході взяли участь 30 безробітних.

Під час проведення ярмарку безробітні ознайомились із специфікою роботи по запропонованих вакансіях, активно спілкувались з пані Оксаною та паном Едвардом, представниками роботодавця. Присутні задавали ті питання, які хвилювали його в першу чергу, - це розмір заробітної плати, графік робочого дня, соціальні гарантії при працевлаштуванні тощо. 

Після ярмарку бажаючі працевлаштуватись спілкувались з представниками роботодавця в індивідуальному порядку. 
Надіємось, що організація таких заходів сприятиме оперативному забезпеченню роботодавців працівниками, а шукачам роботи дасть можливість отримати місце роботи з гідною заробітною платою.

2

2

2

 

Коментарі
13 Лютого 2019, 22:24
Ця фірма ТОВ «Західбуд-Торгінвест» має так званий "офіс" в підвальній кімнаті у В.Волинському і не має ні своєї техніки, ні спеціалістів, але виграла тендер на сотні мільйонів. Це називається "Чудеса в решеті". А зараз намагається за копійки найти дураків-трудяг.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024