Хлопчик із Донецька пишається перемогою на фестивалі у Світязі

31 Серпня 2016, 00:20
1223

Вихованець  Дружківського дитячого будинку-інтернату Данило Любчак взяв участь у ІV Міжнародному пісенному фестивалі для дітей і молоді з особливими потребами «Я вірю», який відбувся  21 - 25 серпня 2016 року у Волинській області (смт Шацьк).

Донецьку область у молодшій віковій категорії (від 6 до 18 років) представляв вихованець Дружківського дитячого будинку-інтернату Данило Любчак (14 років), - повідомляє сайт Донецької обласної державної адміністрації.

На суд глядачів та членів жюрі були представлені пісні: «Молитва за Україну» (муз.В.Хлиста, сл.О.Бориса) та «Прекрасное далеко» (муз.Є.Крилатова, сл.Ю.Ентіна).

Зворушливе виконання Данилом  пісні «Молитва за Україну» не залишило байдужим учасників та гостей фестивалю.

Виконанням пісні «Молитва за Україну» розпочалося урочисте відкриття Фестивалю 21 серпня, а в подальшому вона так сподобалася глядачам, що виконувалася на кожному заході пісенного конкурсу.

Також хлопець взяв участь у гала-концерті, який відбувся 24 серпня в день 25-ї річниці Незалежності України у м.Володимирі-Волинському.

Данило став улюбленцем глядачів та учасників фестивалю, знайшов багато друзів з різних куточків нашої країни.

За участь у фестивалі Любчак Данило був нагороджений Дипломом учасника  IV Міжнародного пісенного фестивалю дітей та молоді з особливими потребами «Я вірю», грамотою кращого виконавця в номінації «Художній рівень виконання», а також отримав медаль наймолодшого учасника фестивалю та безліч подарунків.

Від участі у фестивалі Данило отримав велике емоційне задоволення, багато позитивних вражень та гарні спогади про спілкування зі своїми новими друзями.


  

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024