Скільки атовців з міста Луцьк отримали землю в Шацькому районі?

31 Серпня 2016, 00:02
1085

Серед учасників бойових дій та родин загиблих воїнів з міста Луцьк найбільшим попитом користуються земельні ділянки в Шацькому районі.

Питання підтримки та допомоги учасникам антитерористичної операції та їхнім родинам постійно перебуває на контролі міського голови Миколи Романюка. Надається матеріальна підтримка, безкоштовне харчування дітей у навчальних закладах, пільги в оплаті за комунальні послуги тощо.

Одним із важливих питань є виділення земельних ділянок, - інформує сайт Луцької міської ради.

Згідно з даними Луцького об'єднаного міського військового комісаріату, у місті зареєстровано 686 учасників бойових дій, які демобілізувались. У цю цифру не враховані службовці Національної гвардії України, Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки України та інших спеціальних підрозділів, які виконували завдання у зоні АТО.

З 2014 року до 29 серпня 2016 року через Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку надійшло 1099 звернень громадян про виділення земельних ділянок учасникам бойових дій. У їх числі є й повторні звернення.  

Згідно з інформацією Головного управління Держгеокадастру у Волинській області, на сьогоднішній день лучани - учасники бойових дій та родини загиблих учасників АТО отримали 675 земельних ділянок. З них, 403 ділянки виділені Головним управлінням Держгеокадастру у Волинській області, а 272 — селищними радами. Найбільше земельних ділянок виділено на території Луцького, Ківерцівського та Шацького районів.

 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024