Світязь: стали відомі імена переможців фестивалю "Я вірю"

30 Серпня 2016, 16:00
2102

Чотирьом десяткам дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, вихованцям притулків і центрів соціально-психологічної реабілітації фініш цього літа запам’ятається дійством у Світязі.

Про це інформує Волинська регіональна дирекція національної телекомпанії України.

Саме це мальовниче озеро західної України об’єднало учасників четвертого Міжнародного пісенного фестивалю дітей та молоді з особливими потребами «Я вірю». Молоді люди вірять у краще завтра своїх родин, поліпшення особистого здоров’я, вірять у підтримку щедрих на душевне тепло людей, які не пошкодували сил і коштів, щоб запросити учасників конкурсу на свято пісні.

Чотирнадцятирічний Данилко Любчак – з Донецька. На жаль, у такому юному віці доля приготувала йому складні випробовування. Він залишився без батьків, а ще дуже сумує за своїми друзями, які залишилися на окупованій території. Тож його пісня – благання миру та спокою на рідній землі. Журі відзначило його призом наймолодшого учасника фестивалю.

На конкурс прибули гості з Києва, Житомира, Луцька, Ковеля, Шацька і сусідньої Польщі. Громадська організація «Культурно-спортивне об’єдння інвалідів» за підтримки місцевої влади облюбувала для цього дійства мальовничі береги озера Світязь. Захід відбувся і завдяки численним меценатам, які розуміють вагу підтримки особливих людей.

Гран-прі і спеціальний приз отримала лучанка Інна Бохонська, а перше місце – в Аміни Жафарової із Києва.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024