Підприємець у соцмережі присоромив шачан, які скидають сміття у лісі біля озера Чорне

09 Лютого 2019, 20:30
6547

Підприємець Петро Сулік опублікував у соцмережі світлини зі сміттям, які залишились після компаній відпочивальників біля озера Велике Чорне, що в Шацьку. 

Під світлинами зі сміттям, які він розмістив у Facebook у групі «#Мій Шацьк», він написав пост, в якому звинувачує людей, котрі приходять відпочивати до озера, у тому, що ті не прибирають за собою.

Подаємо допис без змін:

«Шацький край приваблює відпочивалиників красою лісів і озер, завдяки яким у нас кращий соціальний стан і умови проживання ніж у інших регіонах. Але є частина населення яка нищить цю красу. Влада замість того щоб слідкувати за чистотою побудувала на березі оз. Чорне пункти (бесідки) де часто компаніями збираються алкаші, привселюдно розпивають алкоголь і заїдають залишаючи після себе відходи. Ми підприємці сплачуємо податки в місцевий буджет, а влада потратила кошти на облаштування і реклами алкоголізму. Крім того, ще йдуть кошти на прибиральницю, яка щодня збирає біля озера і у лісі гори мусору, які залишили любителі культурного пиття. Поруч літом гуляють маленькі діти і беруть приклад з дорослих. У мене є пропозиція: у планах Шацька розширення сміттєзвалища і туди перевезти бесідки від озера. Нехай там місцеві паскуди справляють свою нужду. Чому вони рішили що після них хтось має прибирати. Культурна людина завжди відходи забере з собою.» – йдеться у дописі.

Цей пост викликав оговорення серед учасників групи, котрі пропонували поставити тут відеоспостереження та повідомляти у поліцію.

2

Коментарі
09 Лютого 2019, 22:58
свинюки
10 Лютого 2019, 01:36
Єдиний вихід - ШТРАФ , і то великий!
10 Лютого 2019, 14:54
то все понакидало бидлота з прилеглих вулиць
10 Лютого 2019, 16:20
Камери і все ...
10 Лютого 2019, 16:38
Поставити камери і все
10 Лютого 2019, 19:45
на своі очі бачив як жмурко викидав сміття це було біля другоі години ночі якрикнув а він з собакою швидко втік.то кого ми шукаємо?
10 Лютого 2019, 23:26
камери, щоб ніхто не знав де, протоколи, хороші штрафи, раптові денні і нічні рейди, фото героїв в соцмережі, газети. В Польщі вони це не роблять і знають чому.
11 Лютого 2019, 12:21
ще з цим можна боротись , гризтись , сваритись бо недалеко селища! боляче коли це серед лісу так ...
12 Лютого 2019, 15:37
Віктор, я би хотів там зустріти тебе біля другої години ночі!!! Думаю, що ти якраз сидів там і заливав брагою свою пику, після цього і залишив усі свої недоїдки!<br/>Хочу зауважити, що вже не один раз сам особисто прибирав ці місця і вивозив звідти не один прицеп сміття. <br/>Що стосується власних побутових відходів, то біля воріт маємо металевий контейнер, який постійно обслуговує комунальне підприємство селища.<br/>Та всеж проблема засмічення рекреаційної зони о.Чорне існує.<br/>Хочеться присоромити сусідів по вул.Гагаріна і попросити усіх не викидати сміття у цій місцині...<br/>Невже так важко поставити контейнер у себе в дворі...???<br/>Комунальне підприємство із задоволенням візьме Вас на обслуговування!<br/>Для наведення порядку, пропоную організувати муніципальний &quot;зелений патруль&quot; , який наділити правами та можливостями дієвого контролю та можливістю накладати штрафи,та обладнати подібні місця відеоспостереженням.<br/>Нажаль, у нас по іншому ніяк...<br/>Свідомість ще спить...
12 Лютого 2019, 23:39
так ви вивозили самі і прибирали чи студенти це за вас робили ???
13 Лютого 2019, 00:37
І дорослі виходять на толоку, і учні, якщо і студенти попрацюють трохи, то, думаю, нічого кримінального в цьому нема...прибирають територію , де ж і самі відпочивають
13 Лютого 2019, 04:35
І сам, і своїх дітей неодноразово заставляв прибирати!<br/>Та і хочу довести до Вашого відому, що територія пляжу біля о.Чорне, і інші території та визначні місця закріплені за коледжем в плані догляду та благоустрою.<br/>Також викладачі та працівники коледжу під час толок постійно прибирали дану територію та висаджували там дерева...<br/>Тут немає жодного фарсу...<br/>Якби усі навколо себе трошки прибрали - було б чистіше в цілому.<br/>Та і давайте вже розміщувати свої коментарі без псевдонімів, а то якось не викликає бажання спілкуватися із примарними особами...<br/>Студент коледжу такого ніколи не напише, а от якась боязлива нікчема - запросту.<br/>Усім миру, здоров'я та гарного настрою!<br/>Нехай наш Шацьк процвітає!
13 Лютого 2019, 11:42
а ваш будинок теж закріплений за коледжом чому постійно студенти там працюють?? це по перше а скільки раз як була практика ми чи ліс грузили чи ви нас можна сказати в рабство здавали ???замість того щоб навчати я не давно ішов через територію дивлюсь студенти тачкою бетон возять,заливають то їх робота??? ми строїтєли кращі ніж лісники вже краще мовчили б і не говорили. і скажіть як ви на державні роботі заробили на такий будинок та купили Q7 за рік ви заробляєте по декларації 108225 тобто близько 4 тис уе ауди стоїть 30 уе 7 років на її заробляти потрібно + хата я просто ці самі гроші заробляю але не маю ні хати ні такої машини скажіть що я роблю не так.до речі забув написати ауди стоїть на інші людині він є членами благодійних організацій ви напевно автомобіль розмитнювали на інваліда щоб податків не платити ???
14 Лютого 2019, 01:49
Думаю, що Ви ,шановний, далеко не студент. Бо якби були ним, то тоді б знали , що якщо мені хтось і допоміг із студентів у якійсь роботі , то я завжди за це віддячую і всіляко поважаю працю молодих людей. Я теж, і мої колеги ,коли були студентами, не соромилися ніякої роботи, і із задоволенням допомагали своїм викладачам ( і не робили це заради оцінок!), і вагони розгружали , і на картоплю в колгоспи їздили ,і до лісу звичайно теж, адже навчались у лісотеху...<br/>Там ще ніхто не перепрацювався...<br/>А навчились багато чого...<br/>Думаю, що не відкрию Вам чогось нового, але хороші студенти здавна підшуковують собі додаткову роботу , щоб мати власні кошти. <br/>А що стосується усього того, що Ви &quot;розписали&quot; , то можу Вам сказати, що працюю не у &quot;благодійних організаціях&quot;, а громадських структурах, і не тільки в них...<br/>Кожна людина повинна старатися за своє життя зробити якомога більше хороших справ і допомагати досягти успіху іншим.<br/>Вам це не зрозуміти.<br/>Ви просто заздрите, що Вам це не вдається. Пошукайте причину в собі, а не в мені.<br/>Хочу нагадати Вам одну українську приказку : &quot; Ніщо так не підриває здоров'я українця - як добробут сусіда&quot;...<br/>Ви просто не ходіть навколо будинку, не портіть нерви, а заходьте на чай.<br/>Із задоволенням поспілкуємося.<br/>І не бійтеся ніколи називати своє ім'я, якщо відстоюєте якусь позицію.<br/>А починали про сміття...<br/>Слава Богу розібрались і його стало меньше. <br/>А хтось і з душі висипав.... І саме те , що мало би бути на смітнику...<br/>Дякую.<br/>Тема закрита.
14 Лютого 2019, 02:19
Шкода, що модератор чомусь не пропускає моє попереднє повідомлення.
14 Лютого 2019, 02:37
Щось мої коментарі не друкуються...
14 Лютого 2019, 12:30
чесно говоривши вас звинувачувати це без смислено тому що не ви вині в цьому суспільство в нас таке я казав своїм батькам а чому ми працюємо в жмурка,а не навчаємось в коледжі ?вони кажуть що це нормально ти там лишнього не говори роби що тобі кажуть так я вивчивсь робив що мені кажуть .. але якби в суспільстві була справедливість мої батьки та моїх одно групників приїхали б коледж та сказали ми хочем щоб наші діти навчались а не працювали у вас у будинку.. тому ви нарушали правила лише тому що наш народ не грамотний та без відповідальний і тому маємо те що маємо.в мене теж є дитина і якщо вона мені таке скаже я точно приїду і буду розбиратись чому так сталось і ви ніколи б не нарушили правила..ваша вина на сьогоднішній день лише в тому що ви еліта займаєтесь не зрозуміло чим той самий мусор на пляжі має причини а саме що народ бідний тому пє оскільки скрізь не справедливість взятки воровство і люди падають у відчай та спиваються роблять всякі дурниці багаті люди тим не займаються в їх є робота та впевненість в завтрішньому дні. чим ви займаєтесь за кого агітуєте в коледжі за комуністів а зараз за кого за БПП яка ідея у вас чи бачите ви майбутнє для України та нашого народу? мусор це тільки наслідки є причини чому люди мусорять.ось ще один приклад ви в цьому прекрасно розумієтесь ліс крадуть та вивозять це наслідки як зробити щоб не крали ?? поліція та жосткий контроль не поможе це тільки ускладнить кражу все одно його красти будуть є лише один метод зробити ліс приватним роздати людям там 1 гектар чи як виходить і побачите як перестануть красти оскільки ви в мене нічого не вкрадете тому що я буду знати що це моє і я його не буду вирізати а навпаки доглядати бо хотітим отримати вигоду з нього і це буде моє законе право ви це розумієте але чому не робите ніяких кроків для цього ніяких дій? Прикладом є Фінляндія 70% приватний ліс та майже усі країни Європи державі залишити парки заповідники та прикордоний ліс ось і все..
14 Лютого 2019, 23:52
Мені здається, що Сулік Пєтя перегнув планку і забагато на себе бере. Нехай краще наведе лад в сім*ї та розбереться зі своїми жінками. Знайшовся житель Шацька! Коли ти ним став? Краще зроби дешевші ціни на будматиріали. <br/> А до Жмурка вам всім ще далеко! Це людина культурна, вихована, кандинадат наук і влилась в колектив і тримає його на високому рівні. А безглузді коментаріпишуть люди, які закінчили 4 класи й коридор! Він підтримує коледж, який в надий час працює і прозцвітає. Не зазіхайте на його статки. Дай Боже всім такий дар, як має він. Хто з ним спілкувався знає це. Подивіться люди добрі, який вигляд має коледж і територія навколо нього. <br/> Багато молоді Шацька і прилеглих нього сіл відвідують Атлен зал, який знаходиться в коледжі. Там є велика кількість різноманітних тренажерів, а ви обливаєте його брудом і не думаєте, що пишите. Ці люди йому хочуть насолити, але невдасться. Ви, Ігоре, не переживайте, вони вам просто заздрять . Хай Вам щастить і надалі живіть процвітайте багатійте і не переживайте!<br/> А ви сусіди, Вітьки і Діми, ходите без тями в дві години ночі по посадці, добре відкривайте очі, бо можуть вилізти на лоб!
15 Лютого 2019, 12:08
по вище написаному пості можна зробити висновок що ваш рівень розвитку дорівнює 0 яка різниця скількі жінок в Суліка про мене хай 10 буде аби справлявсь з ними вам то що з того чим він вам нашкодив? ціни не подобаються так в нас є ще 2-3 підприємця в шацьку займаються будматеріалами на крайняк є інтернет заказуй по нові пошті прийде дешевш в чому проблема ??? те що хвалите жмурка є лише один логічний висновок що ви працюєте з ним чи на нього тому рахуєте його чуть ли не богом тільки вас виженуть я побачу як ви почнете срати на нього дуже цікаво наблюдати як люди змінють точку зору коли стають не потрібними тому краще розвивайте критичне мислення тоді хоч не виглядатимите по дурному а то чесно слюнявчика не хватає щоб слиню витирати коли жопу лижите..
15 Лютого 2019, 13:08
Баби базарні
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024