У районі продовжують виявляти нелегальний бізнес

29 Серпня 2016, 12:00
2387

Відбувся черговий виїзд тимчасової комісії Шацької районної ради з питань сплати збору ПДФО на території району та збільшення бази оподаткування надходжень до районного бюджету за третій квартал 2016 року.

Цього разу комісія працювала у четвер, 18 серпня, на території урочищ Дуга та Гряда.

В урочищі Дуга комісією була обстежена торгова точка, в якій здійснювалася торгівля підакцизним товаром - пивом. Було встановлено, що торгова точка належить одному з підприємців з міста Луцьк. Ні касового апарату, ні ліцензії продавець так і не пред’явив.


 

Про цей випадок було повідомлено в правоохоронні органи.

Працівники поліції, прибувши на місце та вияснивши всі обставини, вилучили пиво (продавець погодився добровільно його віддати).


 

Ще однією точкою, де торгували пивом без наявності касового апарату та ліцензії, виявився МАФ «Чевермето» в урочищіГряда. Головою комісії була оформлена картка огляду торгової точки, власником якої також виявився підприємець з обласного центру. Проте підакцизний товар працівниками поліції вилучено не було, оскільки до їхнього приїзду продавець встиг закрити торгову точку.

Обох власників торгових точок, де торгували підакцизними товарами без ліцензії та касового апарату, запросили на розмову до голови районної ради, де їм наголосили на необхідності дотримання норм законодавства у сфері торгівлі підакцизними товарами.


 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024