Світязь: школярам розповіли про вплив Інтернету на здоров'я і безпеку в мережі

07 Лютого 2019, 13:15
3746

Щороку за ініціативи «Майкрософт Україна» кожен другий вівторок лютого в Україні відзначається Міжнародний день безпечного Інтернету.

Вже традиційно учні і вчителі Світязької школи долучились до заходів щодо безпеки в мережі.

Вчителі інформатики організували дні інформатики в школі, присвячені  Дню безпечного інтернету. Тиждень розпочався тематичною лінійкою «Впізнай соцмережу за логотипом», з якої учні дізналися про історію виникнення і значення логотипів популярних соціальних мереж.

Учні 9 класу в середовищі розробки комп’ютерних публікацій створювали буклети на тему безпечного Інтернету, виставка яких відбудеться у п’ятницю. Учні 11 класу  та вчителі школи стали учасниками інтернет-вебінару з нагоди Всесвітнього дня безпечного інтернету.

5 лютого в рамках Міжнародного Дня безпечного Інтернету для учнів 7-11 класів  був проведений  виховний захід на тему «Інтимне селфі в Інтернеті – жарт чи небезпечний ризик? STOP – секстинг; STOP – грумінг». До проведення днів інформатики були залучені і молодші школярі. На екскурсії в кабінеті ІКТ побували першокласники, а  учні  2-го класу відвідали  відео-урок «Безпека в Інтернеті».

6 лютого для учнів 9-А класу був проведений інтегрований урок з інформатики та основ здоров’я на тему:  «Вплив мережі Інтернет на здоров’я підлітків»  у формі імпровізованого суду.

1

2

1

1

1

1

1

1

1

1

1

2

 

 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024