У Шацькому дитсадку ділились досвідом музичні керівники

07 Лютого 2019, 11:20
1753

На базі дошкільного навчального закладу №1 «Росинка», що в Шацьку, 6 лютого відбулось методичне об’єднання музичних керівників закладів дошкільної освіти району.

Захід ініціювали та підготували відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації та працівниками методичного кабінету, – йдеться на сторінці районних освітян у Facebook.

У методичному об’єднанні взяли участь Наталія Приступа, завідувачка методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту, Оксана Мельничук, головна спеціалістка гуманітарного відділу Шацької селищної ради, Галина Янчук, методистка РМК відділу освіти, молоді та спорту, яка організувала програму методичного об’єднання. 

З доповіддю «Програмове забезпечення організації музичного виховання дітей дошкільного віку у ЗДО» виступила перед музичними керівниками дитсадків Галина Янчук. Своїм досвідом роботи поділилась музичний керівник закладу дошкільної освіти №1 смт. Шацьк Антоніна Сакевич. Вона показала учасникам заходу організовану музичну діяльність з дітьми старшого дошкільног віку та звернула увагу на роль музики в емоційному та соціальному розвитку дітей.

Під час круглого столу музичні керівники обмінялись думками та враженнями, а також подякували Антоніні Сакевич за досвід роботи, яким вона поділилась.

1

1

1

1

1

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром