Команда шацьких лісівників здобула перемогу у футбольному турнірі

05 Лютого 2019, 19:00
2536

Перший за 2019 рік футбольний турнір відбувся в місті Берестечко Горохівського р-ну. Участь взяли команда «ПТУ 27» (м. Берестечко) – 1-ша ліга серед юніорів, «Стир», призер першості області та команда ДП «Шацьке УДЛГ» – лідер Чемпіонату Волині з футболу (сезон 2018-2019). Команда з міста Броди, на жаль, не прибула.

Про це інформують у прес-службі Волинського ОУЛМГ.

У першій грі Берестечко – Шацьк перемогу здобула команда ДП «Шацьке УДЛГ» – успіх принесло післяматчеве пенальті. Голи забили гравці Вадим Мазурок та Іван Богута. Чудово проявив себе, відбивши два пенальті, воротар Ігор Слюсар.

Друга гра: ДП «Шацьке УДЛГ» – «Стир» закінчилась із рахунком 2:0, що й принесло футболістам-лісівникам кубок переможця та грамоту. На рахунку гравця Ігоря Кедика – два голи.

«Наша команда взяла участь у змаганні в рамках підготовки до весняної частини турніру чемпіонату Волинської області з футболу», – зазначив тренер ДП «Шацьке УДЛГ» Сергій Сендер.

Колектив ВОУЛМГ вітає футболістів та зичить успіхів, впевненості в своїх силах і подальших перемог!

Принагідно повідомляє, що 10-го лютого команда футболістів-лісівників планує взяти участь у відкритому турнірі кубку Горохівського району з міні-футболу.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром