Прип'ятських школярів навчили, як уберегтися від небезпеки в Інтернеті

05 Лютого 2019, 16:10
3017

День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) у світі щороку відзначають 5 лютого.

З нагоди цього дня під гаслом «Разом для найкращого Інтернету» у загальноосвітній школі I-III ст. с. Прип’ять провели уроки, виховні години з метою зменшення негативного впливу небажаної інформаційної продукції, – йдеться на сторінці навчального закладу у Facebook.

Учні взяли участь у Всеукраїнському конкурсі «Безпечний Інтернет», головна мета якого – нагадати учням про небезпеку, з якою вони можуть зіткнутися в Інтернеті, допомогти школярам засвоїти правила поведінки в мережі, актуалізувати та закріпити знання про безпеку в онлайні, отримані раніше; 

Із 33 учасників отримали: диплом І ступеня – 14 дітей, диплом ІІ ступеня – четверо, диплом ІІІ ступеня – двоє, сертифікати – 13 учнів.

Про важливість навичок безпечної роботи у всесвітній мережі говорили під час години спілкування «Що ми знаємо про Інтернет?» у 2-3 класах. Під час тренінгу «Інтернет-безпека» у 4 класі діти формували уявлення про правила безпечного використання Інтернет–ресурсів.

Завдяки Всеукраїнській акції #STOP_SEXтинг у 7-9 класах провели урок «Інтимні селфі в Інтернеті – жарт чи небезпечний ризик?» від #ранок_урок; учні 8 класу переглянув вебінар з нагоди Дня Безпечного Інтернету. Семикласники опрацювали посібник для підлітків The WebWeWant (Інтернет, який ми хочемо).

1

1

1

1

1

1

1

1

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром