Шацькі атовці просять підприємців стати учасниками програми «Соціальна картка учасника АТО»

30 Січня 2019, 14:40
2265 Джерело: фото ілюстративне

Запрошуємо активніше долучитися до нашої великої команди волонтерів та учасників АТО(ООС) і разом ще більше допомоги всім побратимам.

Програма «Соціальна картка учасника АТО «Українці Разом!» – це об'єднуюча платформа, де кожен підприємець (магазини, кав'ярні, перукарні, кафе, АЗС, СТО, шиномонтажі, автозапчастини та інші сервіси і торгівельні мережі) по всій території України може підключитися і надавати адресну допомогу у вигляді знижок на свої товари і послуги захисникам України, які мають наші картки, – закликають у громадській організації «Ветерани АТО Шацького району» на своїй сторінцці у Facebook.

Проінформуйте своїх знайомих побратимів та місцевих підприємців про таку можливість і це дасть ще більше допомоги учасникам бойових дій та їхнім сім'ям на місцях.

Від активності кожного учасника програми залежить загальний успіх та ефективність соціальної картки учасника АТО вцілому! Успіх програми - це об"єднати тих підприємців, хто бажає адресно допомогти учасникам бойових та членам їх сімей (допомога соціально-відповідального бізнесу на місцях захисникам України).

Довідка

Соціальна картка учасника АТО «Українці Разом!» – це унікальна наймасштабніша в Україні недержавна програма соціально-правового захисту учасників бойових дій на Донбасі та членів їх сімей з 2015 року. Ця програма є однією з багатьох вже реалізованих успішних проектів Всеукраїнського об’єднання учасників АТО «УКРАЇНЦІ – РАЗОМ!», які користуються великою підтримкою соціально-відповідального бізнесу та населення України без залучення жодних державних коштів.

Власниками соціальних карток вже є більше 180 тисяч захисників України з посвідченням УБД (а це практично кожен другий учасник бойових дій в Україні) та більше тисячі сімей загиблих героїв у цій війні.

На сьогодні більше 2,5 тисяч підприємців та бізнесу (від маленьких підприємців до великих всеукраїнських торгівельних мереж) долучилися до програми адресної допомоги захисникам України та членам їх сімей. На сьогодні вже більше 306 мільйонів грн. надано адресної допомоги нашим побратимам (власникам іменних карток «Українці Разом») у вигляді знижок на товари та послуги. І це є реальною адресною допомогою, результатом спільної діяльності волонтерів та учасників АТО і соціально-відповідального бізнесу України.

В міру своїх можливостей та повноважень добровільно кожен підприємець чи бізнес має можливість долучитися до програми та надавати пільги (знижки) на свої товари чи послуги за посиланням https://kartka.ukrazom.org/newpartner, а кожен учасник бойових дій або члени сімей загиблих героїв мають можливість безкоштовно отримати свою іменну соціальну картку учасника АТО «Українці Разом!» на офіційному сайті Громадської спілки «Всеукраїнське об’єднання учасників АТО «УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!» за посиланням http://ukrazom.org/ абоhttp://kartka.ukrazom.org/ (виготовлення карток відбувається щомісяця по мірі зібраних коштів, з розрахунку 10 грн/шт. http://ukrazom.org/donate та при умові правильного заповнення всіх полів анкети українською мовою!)

Коментарі
30 Січня 2019, 19:46
Рошен.
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024